Kaikki maailman möhköt

2 kommenttia

105 kpl kerätty kasaan 3 sivulle. Pääsääntöisesti esitelty suurimmalla mahdollisella bensakoneella. Riittäisiköhän Suomen bensat mikäli nämä tankattaisiin kerralla täällä? Joitakin saa myös toki dieselinä. Kodinturvajoukoille on aivan oma möhkö n:ro 104.

www.automotorundsport.de/sport/fotoshows/die_dicksten_dinger.92727.htm

  
  • On useammankin kerran jonkun Katilakin tai Linkolin vieressä seistessä tullut kumma halu hankkia joku näistä Sisun eli Patrian kansanautoista ,ihan vaan oman turvallisuuden vuoksi.Ketähän ne tollot on jotka niitä hankkii??Ja missä oikeesti tarvii autoa joka ei mahdu mihinkään,ajo-ominaisuudet on mitä sattuu jne. Pensaa kyllä palaa joku 30l sadalla jo tyhjäkäynnillä ja maastoon ei ole asiaa.Ja jos sinne yrität on ainoa varma seuraus:mitä enempi painat sitä isomman hinurin tarviit.
    Muutenkin on vähän vaikee ymmärtää näitä USAlaisia
    "hyötyajoneuvoja" eli avolavoja,joihin ei sovi edes lastipalli lavalle,ulkomitat kyllä on melkein oikean kuorma-auton luokkaa,laiskoja heposia on kyllä talli turvollaan ja kulutus sen mukainen.
    Ymmärrän toisaalta hyvin että jossain Saudeissa tai Irakissa on pidettävää halpaa pensa-asemaa auki hinnalla millä hyvänsä kun kansa tämmösiä kuola valuen hinkuaa.

      
  • PASI rules! :sunglasses:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit