Club-R??

6 kommenttia

Onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia tällä hetkellä markkinointiaan tuntuvasti lisänneestä Club-R:stä?

Ajatus on sinänsä tällaiselle persaukiselle kiehtova ja ulkomailta tuttu, mutta olen itsekseni miettinyt, että näinköhän Suomen markkinat riittävät kaupalliseen toimintaan?

Hyvä kuitenkin, että yrittäjiä riittää. :smile:

  
 • Enpä paljoa tuosta tiedä, mutta sen mitä olen kuullut, niin kyllä osa tuntee itsensä huijatuiksi kun ovat tuohon mukaan lähteneet...

  Eikä tuo kalustokaan ainakaan mua niin kauheasti nappaa, mutta ihan kiehtova ajatus olisi välillä ajella jollain vähän tyyriimmällä pelillä... :smile:

    
 • Jep jep,

  Itse olen pyöritellyt ideaa unettomina öinä lähinnä asialle vihkiytyneen yksityisen kerhon pohjalta, mutta talouspuoli siinä helposti hitsaa kiinni ja se, että kuka sitä kerhoa sitten kerkiää muilta kiireiltään pyörittämään?

  Jäsenpohjaa pitäisi olla usaempi sata ja liittymismaksu joitakin tonneja ja vuosimaksu samoin. Mutta, mutta, eihän se raha riitä pidemmän päälle vielä mihinkään, joten olen antanut asian elää edelleen vain öisin.. :confused:

    
 • Sinäänsä varsin mielenkiintoinen idea, mutta nämä on mielestäni aina vähän "uhkarohkeita". Tarvitaan kuitenkin vähän enemmän kuin 1 auto, eli pelkästään kaluston ostohinnassakin on nielemistä. Lisäksi ylläpito ja vakuutukset esim. 5 autolta ei ole halpoja ja jäsenienkin "keräämiseen" menee aikaa reippaasti ennen kuin pääsee omilleen...

    
 • Kertokaapa Club-R:stä? Mitä ne tekee, millä autoilla, missä? :smile:

    
 • Se mitä Google kertoi ensimmäisellä linkillään sai ainakin oman mielenkiintoni lakkaamaan... :D

  http://www.google.com/search?q=club-r&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8

    
 • Täältähän tätä touhua voi pällistellä:

  http://www.clubr.fi/[url]

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit