Pulma: Micra vai Jazz??

31 kommenttia
2»
  • Honda Jazz ajettu. Jälkimakuna pääasiassa ihmetys, sillä mitään erityistä kerrottavaa ei autosta ole. Koeajossa auto toimi kuin ajatus monessa mielessä, eikä mitään mieleenpainuvaa annettavaa hyvässä kuin huonossakaan tuntunut olevan. Eleetöntä ja tasaista menoa kaikin puolin. Jämäkkä alusta ja hyvät kyydit myös matkustajana. Meluton myös mukulakivillä ajettaessa. Avopuoliso, ja itsekin, mietti auton kulkua, sillä sen tarjoama tunne kulkemisesta ei oikein vakuuttanut. Sama eleettömyys ja tasaisuus mikä yleisestikin autossa vallitsi leimasi menoa, kaasupolkimen vankka vastajousi hankaloitti kovasti tottumattoman kiihdyttelyä. Vastajousi pakottaa kuskin toki väkisin kevyeen kaasunkäyttöön ja taloudellisuuteen, mutta tuntuu oudolta ja luotaantyöntävältäkin tai ainakin turhalta ominaisuudelta aluksi. Ohjausvaste Micran tapainen, ei hyvä, mutta kyllä sen kanssa pärjäsi aivan helposti (ainakin kesällä). Tilaratkaisut toimii edelleen, niitä jaksoi ihastella taas.

    Onkos muille karttunut Jazz-kokemuksia? Millä tuntein itse luovutitte auton koeajon jälkeen, vai ostitteko samantien pois ;)

    Koeajon jälkeen täytyy vielä käydä katsastamassa Mitsubishi Colt, kaverini kertoi testin TM:ssä antaneen siitäkin positiivista kuvaa.

    Tapani

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit