C4 Coupe

7 kommenttia

Citikalla nayttaa olevan muotoilu hanskassa taas monen vuoden jalkeen. Ekaks C2 ja nyt C4...kunhan viela C5 sais uudet muodot.

http://www.citroen.com/site/htm/en/news/040715_introc4[JGC muokkasi tätä viestiä 19.07.2004 klo 08:01]
  
 • Todella paljon uuden Focuksen näköinen, ihan kuin kaksi marjaa. Hienoja molemmat ja poikkeavia kun vertaa Astraan ja Golffiin.

    
 • Uskomattoman rumia ilmestyksiä, varsinkin sisältä. Erikoisuuden tavoittelu taitaa olla Citroenilla jo itseisarvo. Varsinkin mittariston sijoittaminen keskelle kojelautaa on järjetöntä, se tekee kuskin työympäristöstä jollain tavalla mitättömän näköisen.

    
 • Lainaus:
  19.07.2004 klo 10:40 Bertone kirjoitti
  Uskomattoman rumia ilmestyksiä, varsinkin sisältä. Erikoisuuden tavoittelu taitaa olla Citroenilla jo itseisarvo. Varsinkin mittariston sijoittaminen keskelle kojelautaa on järjetöntä, se tekee kuskin työympäristöstä jollain tavalla mitättömän näköisen.


  Mittariston sijoittaminen keskelle on säästötoimenpide eli kojelautaa voidaan myydä samanlaisena Englannissa ja muissa maissa missä liikenne on nurinkurista, mittariston kulmaa vaan käännetään. Kamalia virityksiä nuo, kellokin pitää olla edelleen analoginen eikä mikän euron digitaaiviritys.

    
 • Minustakin C2 on erittäin nätti pikkuautoksi, mutta tuo uusi C4 taas ruma erityisesti perästä. C5 on ylivoimaisesti kokoluokkansa rumin auto, mutta tämähän on vain minun mielipide..

    
 • Taas tuollainen aerodynamiikka pötkylä

    
 • Komea oli C4. Takaa ja takaviistosta oli oikein lahjakkaasti kopioitu 80-luvun Honda CR-X:stä.

    
 • Hieno, nyt Citroenilla on oikea suunta... ainakin ulkonäön suhteen. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit