Mazda5

7 kommenttia

Aika mukavan näköinen ja oloinen pikkutila-auto, koskahan tulee myyntiin Suomessa... (hyvä valikoma kuvia galleriassa)

http://www.wheels24.co.za/Wheels24/News/0,,1369-1372_1598089,00.html

  
 • Iskipä harvinaisen voimakas deja vu -ilmiö, kun näin Mazda5:n kojelaudan.

  Nehän ovat kuin kaksi marjaa:

  Mazda5:
  http://galleries.wheels24.co.za/cars/mazda/5/21.asp

  Corolla Verso: http://www.toyota.fi/media/global/images/showroom/corolla_verso/gallery/noroofrail/cov_04_gal_18_800x600.jpg

    
 • Aikaisemmin pidin sitä hiukan tavallisen tylsänä. Mutta tarkemmin tarkasteltuna se näyttää ihan hienolta autolta. Varmaan yksi kauneimmista tila-autoista ellei kaunein. :smile:

    
 • mitoista voisi kuvitella, ettei olisi ihan niin ahdas kuin corollaverso.

  Hinta on tietysti ratkaiseva tekijä siinä, menestyykö malli, mutta tähän autoluokkaan uudet mallit ovat toki tervetulleita :smile:

    
 • Olihan se sulavapiirteinen, mutta itse tykkäisin enemmän siitä Seatin uudesta tila-autosta - mikä sen nimi nyt olikaan. Toisaalta, jos omalla rahalla käyttöautokseen hankkisi, niin kai se olisi pakko ottaa sitten Seatin sijaan Mazda. Luultavasti Mazdan kanssa käydään pajalla selkeästi harvemmin.

    
 • Lainaus:
  07.10.2004 klo 20:13 Anders-Simo kirjoitti
  Toisaalta, jos omalla rahalla käyttöautokseen hankkisi, niin kai se olisi pakko ottaa sitten Seatin sijaan Mazda. Luultavasti Mazdan kanssa käydään pajalla selkeästi harvemmin.


  Luultavasti Mazdan huoltoväli on 20000 km ja Seat Altean tiettävästi 30000 - 50000 km. Tästä voi helposti laskea kumman kanssa käydään pajalla useammin.

  Tilastoista on toki nähtävissä luotettavuuseroja Mazdan eduksi, mutta ehdoton enemmistö kummankaan omistajista ei joudu pajalle huoltojen välillä. Senkin näkee niistä samoista tilastoista.

    
 • Järkeähän se Erkkikin puhuu. Ja voihan sitä aina rukoilla Herralta, että auto kestää.

    
 • Lainaus:
  08.10.2004 klo 18:54 Anders-Simo kirjoitti
  Järkeähän se Erkkikin puhuu. Ja voihan sitä aina rukoilla Herralta, että auto kestää.


  Niinpä, sama koskee tosin yhtälailla Mazdaakin. Ei sekään nimittäin täysin pomminvarma ole, tädilläni Mazdoja oli 90 luvulla useampia. Muuten toimivat hyvin, mutta yhdestä vaihdettiin koko moottori valmistusvirheen takia. Onneksi takuuta oli vielä jäljellä...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit