Opel Vectra Wagon facelift 2005

8 kommenttia

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/56782

Olisi mielenkiintoista tietää mikä muuttuu ja miten vaikuttaa hintaan Suomessa.


[Rammy muokkasi tätä viestiä 26.07.2004 klo 21:33]
  
 • Jaa-a
  Veikkaan ettei facelift ole noinkaan raju. Ko. kuva on tietokonetrikki ja aivan liiaksi Astran näköinen.
  Luin (olikohan Auto Zeitung) että Vectraan tulee kevyt facelifti (kuten Opelilla on ollut tapana). Pieniä muutoksia keulaan ja takavaloihin ja jotain sisälle (veikkaan että MP3 soitin vakioksi). Yleensä Opelin facelifitit on olleet semmoisia, että "tee-se-itse" mies voi päivittää oman kulkupelinsä vastaamaaan uusinta mallia, ostamalla uuden maskin ja takavalot ja sitä rataa...

    
 • Omasta puolestani kyllä veikkaan tuon perusteellisemman meikkauksen puolesta. Nykyinen Vectra sedan/wagon on niin uskomattoman mitättömän näköinen, että uskoisin tehtaan panostavan facelift:in oikein tosissaan..!

  Veikkaanpa että myöskään sisätilat eivät säilytä nykyistä "halpaa" ilmettään...

    
 • Joo, iso face lift on tarpeen. Nykyvektran ulkonäkö on ruma...tai paremminkin järkyttävän mitäänsanomaton !

    
 • Ulkonäkö on makuasia ja siitähän voi aina kiistellä. Nykyinen Vectra ei mielestäni ole edestä minkään näköinen. Peräpää on ainakin wagonissa ok.

  mitenköhän on yleensä Opelilla ollut tapana noiden faceliftien kanssa; muuttuko varustetasot ja/tai hinnat?

    
 • No jos on Vectra vaatimattoman näköinen, niin entä sitten Signum ? Senhän pitäisi olla ihan edustusluokan autojen luokassa kilpailijana, mutta lähinnä tulee mieleen joku lift-back-Avensis tai vastaava. Ei se töpöperä tuohon autoluokkaan sovi.

    
 • Olen samaa mieltä Signumin kohdalla räikeästä epäsuhdasta halutun imagon ja saadun ulkonäön kesken. Ei paljoa varusteet ja moottorit auta, jos auto jo itsessään ei luo kuvaa edustavan luokan menopelistä.

  Koskeekohan Vectran facelift myös Signumia?

    
 • Joo facelift koskee myös Signumia ja sille tehdään rajumpi muutos - ökympään suuntaan, kunnes tulee uusi Omega (Insignia).

  Signumia mollataan, mutta esim tuulilasi pongasi sen tulevaisuuden "keräilyautoksi" ja nyt mm. Mersu ja VW rakentavat samanlaisia, uuteen luokkaan sijoitettavia "töpöperiä". Taisi vaan Opel tehdä taas kerran Zafirat - oli ensimmäinen ja sittemmin matkittu....

    
 • Lainaus:
  31.07.2004 klo 00:03 -Z- kirjoitti
  Jaa-a
  Pieniä muutoksia keulaan ja takavaloihin ja jotain sisälle (veikkaan että MP3 soitin vakioksi). Yleensä Opelin facelifitit on olleet semmoisia, että "tee-se-itse" mies voi päivittää oman kulkupelinsä vastaamaaan uusinta mallia, ostamalla uuden maskin ja takavalot ja sitä rataa...

  Vuoden 2005 keväälle ajoittuva facelift koskenee pääasiassa muotoilua, koska esim. MP3, IDS+, ja muutama muu on varustelistalla jo nyt vuoden 2005 malleissa (siis ei facelift malleja vielä)

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit