Renault Modus on pettymys

14 kommenttia

Miten niin pettymys, eikös auto ole varsin kelvollinen peli luokassaan? No, varmasti, mutta auto onkin pettymys Renulle, joka on jo KOLME kertaa joutunut supistamaan Moduksen tuotantoa Espanjassa sijaitsevalla tehtaalla koska kulkineen menekki on ollut selvästi toiveita köyhempi.

Eihän tämä yllätyksenä voi tulla! Itsepä Renault on päättänyt keskittyä rumien autojen valmistukseen - siksi myynti ei vedä. Faktahan on se, että Megane on ruma. Ja Scenic on todella ruma. Grand Scenic vielä tästäkin rumempi. Ja Espace on ruma, hyvin ruma. Moduskin on ruma. Eikä se uusi Cliokaan, vaikka näitä mainittuja kauniimpi onkin, mikään nätti auto ole!

Ainoa poikkeus on Laguna. Paitsi tämä faceliftin kokenut malli. Mutta ennakkokuvat tulevasta Lagunasta lupaavat paljon kaunista. Toivottavasti Renaultin rumuus ei tartu Nissaniin, vaikka oireita siitä on jo Nissan Note`n muodossa. Onneksi Nissanilla on nätti Micra, seksikäs 350Z ja komea Murano. Eikä Primerakaan paha ole, kunhan vain maskin ja lamput viitsisivät uusia... mutta Renun tielle ei pidä lähtemän!

  
 • Lainaus:
  07.10.2005 klo 23:57 Anders-Simo kirjoitti
  Eihän tämä yllätyksenä voi tulla! Itsepä Renault on päättänyt keskittyä rumien autojen valmistukseen - siksi myynti ei vedä.

  Renault on päättänyt keskittyä erinäköisten autojen valmistukseen.

  Ja kauneus on aina katsojan silmissä, onneksi on erinäköisiä autoja, joista kukin voi omansa valita. Olisi se ikävää, jos kaikilla olisi vain kolhoosinharmaa Lada.

    
 • AS on kyllä vaihteeksi oikeilla linjolla. Renaultin nykymallisto ei oikeastaan tarjoa muita kuin rumia vaihtoehtoja. Modus niistä hirveimpänä.
  Uusi Clio on jo ihan auton näköinen mutta voi, miksi siihen kojelaudan halvan näköiseen muoviin on jälleen pitänyt iskeä ne rumat pyörylät neljine painikkeineen? Eikö Meganesta opittu mitään?
  No, Avantimen myynnin tyssättyä ei rellu tarjoa oikeastaan tänä päivänä muuta mielenkiintoista kuin Grand Espace tuolta muotoilun saralta. Kyllä Lagunan GT:kin tietty kävisi kun ei ratin takaa tarvitse sitä uutta keulairvistystä katsella.
  Olisi Walter Da Silvalla töitä rajankin takana...

    
 • Ranskiksia kuitenkin, Suomen olot liikaa? :innocent:

    
 • Ostin Moduksen, ja on julmetun mukava ajettava. Rumahan se tietysti on, mutta pakko oli jollakin tapaa kompensoida omaa komeuttani :sunglasses:

    
 • Kauneus on, totta kai, aina katsojan silmässä. Valitettavasti Renaultin suunnittelijat eivät, ainakin osittain omaksi vahingokseen, juokse pelkän kaupallisen laskelmoinnin myötä, vaan uskaltavat korostaa myös tuotteidensa persoonallisuutta, jota autoja ostavan enemmistön maku ei näytä juuri puhuttelevan.
  Minusta Renaulteissa on aina ollut annos jäljittelemätöntä ranskalaista charmia. Vertaus johonkin Nissaniin on jo suorastaan rienausta, eikä kyllä mitenkään mairittele lausujaansa.
  Suurimman osan mielestä hienoja autoja ovat varmaankin monet kaukoidän luomukset, joista persoonallisuutta tai tyyliä ei löydy hakemallakaan. Nousukasmaisuutta senkin edestä. Ilmankos kelpaavat jenkeille. Ovathan ne kyllä tavallaan ihan hyvän näköisiä, ihan niin kuin miss-Suomi ehdokkaatkin. Ja yhtä persoonallisia.

  [Vinnes muokkasi tätä viestiä 09.10.2005 klo 16:44]
    
 • Lainaus:
  08.10.2005 klo 23:56 JOXA kirjoitti
  Ranskiksia kuitenkin, Suomen olot liikaa? :innocent:


  Oma Relluni on nyt 16kk vanha, 67 tuhatta ajettu, Ei ensimmäistäkään vikaa ja talviominaisuudet paremmat kuin edeltäjissään - Fordissa, Nissanissa, Opelissa ja Volvossa. Itsekin olen hieman yllättynyt :smile:.

    
 • Minun mielestäni Moduksen muotoilu on oikein onnistunut. Myös jos katsoo esim. Megane Break II muotoilua, niin kyllä on pirun hyvin onnistuttu. Vertaa esim. tylsään Toyota Corolla farkkuun - todella persoonaton. No, makuasioista ei kannata kiistellä........ vai..... :sunglasses:

    
 • Lainaus:
  09.10.2005 klo 15:09 hallari kirjoitti
  Ostin Moduksen, ja on julmetun mukava ajettava. Rumahan se tietysti on, mutta pakko oli jollakin tapaa kompensoida omaa komeuttani :sunglasses:


  Ei Modus kuitenkaan ihan hirveä ole edestä tai sivusta. Takaahan sitä ei toki kauniiksi voisi edes humalaspäissään erehtyä sanomaan. Mutta kuten lapsista todettua, voi tässäkin kohtaa sanoa: "Ihan on isänsä näköinen, mutta pääasia että on terve." :smile:

    
 • Suomalaista autonostajaa ei kiinnosta auton muotoilu, tai edes väri. Kun tyylitajua ei ole, näkyy tämä myös autovalinnassa. Tyylittömälle tyylitön auto. Renault Modus on suomalaiselle liian erikoinen, sehän erottuu naapurin tummansinisestä farmarista! Ja eikös niissä ranskalaisissa ollut niitä sähkövikoja?

    
 • Onko tämän anders-simon alter ego Tuulilasin vastaavalla palstalla hehkuttamassa Lexusta? tuomas andersson? samat jaaritukset eikä ole edes ajanut ikinä noilla. sori antero et kai voi ittelles mitään, mutta sun juttusi panee kapuloita rattaisiin Lexus-myynnille. Voe voe. :cry:

    
 • Lainaus:
  13.10.2005 klo 21:21 ju-be kirjoitti
  Onko tämän anders-simon alter ego Tuulilasin vastaavalla palstalla hehkuttamassa Lexusta? tuomas andersson? samat jaaritukset eikä ole edes ajanut ikinä noilla. sori antero et kai voi ittelles mitään, mutta sun juttusi panee kapuloita rattaisiin Lexus-myynnille. Voe voe. :cry:


  Vaikea kuvitella nettikeskusteluden vaikuttavan myyntiin suuntaan tai toiseen.

  Autolehtien vertailujen vaikutus on myös vähän niin ja näin. Erittäin hyvä menesytys (lue: Skoda Octavia) varmasti lisää mielenkiintoa, mutta tuskin ratkaisee ostopäätöstä.

  PS. Lexuksen myynti noussee tänä vuonna Suomessa noin 50%. 120 auton myynti on jo ihan hyvä luku kun ajatellaan että myymälöitä on vain yksi ja valikoima painottuu vahvasti hintaluokkaan 70 000-90 000€.

    
 • Modushan on Rellun nykymalliston missi!

  Megane on susiruma ja uusi Clio kuvien perusteella
  ruma kuin korealaiset. Oikein silmiin sattuu.

  Ei silti, tekevät ne muutkin rumia autoja kuin Renault.
  Mutta pitääkö Rellujen olla täynnä vikojakin!

    
 • Lainaus:
  10.10.2005 klo 12:46 SKP kirjoitti
  Suomalaista autonostajaa ei kiinnosta auton muotoilu, tai edes väri. Kun tyylitajua ei ole, näkyy tämä myös autovalinnassa. Tyylittömälle tyylitön auto. Renault Modus on suomalaiselle liian erikoinen, sehän erottuu naapurin tummansinisestä farmarista!


  Kyllä suomalaista väri kiinnostaa siinä mielessä, että sitä ei saa olla. Metallinharmaa tai tummansininen ja harmaat sisustukset...

  Ilmeisesti Renault ei kaikkien mielestä ole kuitenkaan ruma auto, onhan se automerkkinä Euroopan myydyin!

    
 • Lainaus:
  18.10.2005 klo 15:55 johnT kirjoitti
  Mutta pitääkö Rellujen olla täynnä vikojakin!

  Niin kuten esimerkiksi? Kuinka monta vikaa ja minkälaisia sinun Rellussasi on ollut?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit