VW Passatin ohjausongelmat

6 kommenttia

Moi Tulee käytyä harvakseltaan näillä TM:n keskustelupalstoilla jotenka onko täällä ollut keskustelua uuden Passatin ohjausongelmista. Asia on aika voimakkaasti tapetilla UltimateVW.com keskustelupalstalla.
Omaani on tehty 3 kertaa nelipyöräsuuntaus ja ohjaustehostimen säätö eikä suurta vaikutusta ongelmana olevaan keskialueen voimakkaaseen vaelteluun. VW:llä tuntuu olevan sormi suussa asian suhteen. Toinen yleisesti esiintyvä ongelma on 2.0 FSI moottorin nykiminen erityisesti moottorijarrutuksissa ja vakionopeussäätimellä alamäissä.
Eli onko tietoo?

  
 • Minua kiinnostaa tuo sama asia, olen hankkimassa lähiaikoina perhekoon farmaria, ajatuksissa lähinnä Passat/Avensis/Citroen.
  Vaikuttaa kyllä ratkaisevasti ostopäätökseeni, jos uudessa Passatissa alkaa esiintyä samanlaisia ongelmia kuin edellisen sukupolven alkupään autoissa.

    
 • Joo.Ongelmiahan siinä on ja kyllä ihmetyttää nuo autotestit kuin ne suorastaan ylistävät passatin ajettavuutta(varsinkin TM).Eli kyllähän tuo itellekkin tuli hieman järkytyksenä kuin keskinkertainen ohjaustuntuma autossa on. Aikaisempi passatti oli parempi/mukavempi ajaa...näin se vain on.

    
 • Lainaus:
  13.06.2006 klo 20:57 pirssimies kirjoitti
  Joo.Ongelmiahan siinä on ja kyllä ihmetyttää nuo autotestit kuin ne suorastaan ylistävät passatin ajettavuutta(varsinkin TM).Eli kyllähän tuo itellekkin tuli hieman järkytyksenä kuin keskinkertainen ohjaustuntuma autossa on. Aikaisempi passatti oli parempi/mukavempi ajaa...näin se vain on.


  Kyllähän me kaikki sen tiedämme, että TM:n testeissä ylistetään aina VAG-konsernin autoja. Ei siinä mitään, jos autot todella olisivat ylistyksen arvoisia. Konserni nyt vain sattuu olemaan lehden suurin mainosasiakas. Eipä sillä, että näille testeille koskaan kannattaisi paljon korviaan lotkauttaa saati sitten niistä tappelemaan ruveta.

    
 • Mitä järkeä niitä testejä on ylipäänsä miettiä? Jos auto miellyttää ostajaa, niin siinä ei lehden sana paina paskaakaan. Autot olen ostanut itselleni, en lehden toimittajalle.

    

 • Niin eihän noita mersuja ja volkkareita osta kun parrakkaat ja lippari päässä ajavat.
  No niin leikki leikkinä on aika kummallista tosiaan testissä kuitenkin ylistää ohjausta jos se ei sitä ole.
  Olisikohan volkkari vähän rahoittanut testin lopputulosta, että menee romut kaupaksi :grin:

    
 • Ei tuo Passatti huono ollut ajaa kun kävin sitä kokeilemassa. Ei ehkä kuitenkaan niin häikäisevä kuin testit olisivat antaneet odottaa. Suuntavakavuusongelmaa en havainnut. Ajamani auto oli 2.0 TDI farmari. Itselleni ongelmaksi tuli auton mataluus sekä todella suolainen hinta niillä varusteilla jota siihen olisin tarvinnut.

  Omassa vertailussani Mondeo on edelleen luokkansa ykkönen ajettavuudessa. Vectra tulee hyvänä kakkosena, ainakin farmarina jossa on pidempi akseliväli kuin porrasperässä. Farmari-Vectra oli kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys, tuntuu olevan todella aliarvostettu auto ominaisuuksiinsa nähden.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit