toyota luotettavin saksassa

3 kommenttia

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/62742, enpä enää hauku opelia noussut volkkarinkin tasolle jos ei ohi, siihen ei paljon tarvita.. :no_mouth:

  
  • Melkein linkki toimii...

      
  • Japanilaiset ja miksei Korealaisetkin ovat aivan oikeassa siinä, että luotettavan maineen saanut auto markkinoi itseään. Mikä on sen parempi kuin auton omistaja joka puhuu autonsa puolesta. Tottakai ihmiset on saatava lähes fanaattisiksi (kuten Anders-Simo), jos vielä puheille löytyy katetta, on se erittäin oiva markkinointitoimenpide.

    Silti sitä ei pidä sokeasti uskoa. Piste sinne, toinen tänne, ei tarkoita etteivätkö Saksalaiset tai Ranskalaiset autot kestäisi vertailun. Riippuu myös mitä ominaisuuksia verrataan. Jälleenmyyntiarvo on yksi jota Saksassa ei vielä tunneta. Joko ajat samalla merkillä loppuikäsi, tai vaihtaessasi toiseen merkkiin, annatkin sitten huomattavasti enemmän väliin. On niin monta tahoa josta asioita voi tarkastella, varsinkin tilastoja voi muokata mieleisekseen ja kopioida muita, sorry TeeCee, mutta näin tehdään yleisesti villapaitakulttuurialalla, jossa harvemmin jalkaudutaan likenteen sekaan, muutoin kuin julkisen kulkuneuvon penkillä lehteä rläräten.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit