Brilliant

1 kommentti

Moro!Olis aikomus teettää uuteen autoon brilliant käsittely,onko hintansa arvoinen?Jos jollain kokemuksia ois mukava kuulla.

  
  • Ei juuri tuosta Brilliant käsittelystä ole kokemusta, mutta kahden auton kanssa on vastaavasta Permashine käsittelystä kokemusta. Käsittääkseni ovat vastaavia käsittelyjä.

    Ensimmäisenä ostamani auto joka käsiteltiin uutena on vieläkin lähes 3v jälkeen kuin vasta vahattu. Pöly ja pikku lika irtoaa huutelemalla ja aina pesukadullakin luulevat autoa vasta vahatuksi kun autolla ulos ajaa (no joo kuuluu pesuun huuteluvaha, mutta ei siitä ole kyse :smile: ), talvella suolatahrat tuntuvat myös irtoavan helpommin kuin aiemmin.
    Aiemmin vahasin autoni 2-3 kertaa vuodessa, eikä auto silti niissä maalipinta ollut kauaakaan vahauksen jälkeen näin kirkas. Vahoina koitin kaikkia kalliimman luokankin vahoja A-G:stä aina Pretaxiin.
    Maksoi pakettiautoon 500€ ja hieman pienempään tila-autoon 350€. Itse pidän tuota hintansa arvoisena, sillä erityisesti talvella säästyy aikaa kun ei tarvitse vahailla yms. Ja silti maalipinta tuntuu pysyvän kunnossa ja kiiltävänä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit