Nissan V-8

5 kommenttia

http://www.canadiandriver.com/articles/hl/04titan_kc.htm

Mitähän jenkkiraudan ystävät nyt sanovat kun riisipaperimaan pojat ovat silkkaa ilkeyttään tehneet tällaisen Nisun? Joko kelpaa Nipponin teräs cowboy-bootsienkin kantajalle?

Nissan Titan on TÄYSIKOKOINEN pick up. Siinä on 5,6-litrainen V-8 kone, joka räyhää ilmoille täyden ranchillisen kaakkeja, kokonaista 305 kappaletta. Ja tämä jo hinnat alkaen mallissa...

Auton kokoa on vaikea ymmärtää kun meillä myytävä Nissanin pick up on melko samannäköinen mutta muutamaa kokoluokkaa pienempi..

Anders-Simo-sedällä ei ole suhtautumisvaikeuksia, sillä pidän sekä jenkki- että japsiautoista. Niin ja Ministä.

  
 • kovin on simpalla laaja skaala, onk hyvä vai huono saa itte päätellä, onhan sitten vara valkata

    
 • Juu, aina pitää olla ennakkoluuloton ja avoin ihminen.

    
 • Onhan siinä toki apukäynnistyskaapelit helposti esillesaatavilla.

  Taitaa olla tuo amerikkalaisten tapa mitata kaupunkikulutusta vähän erilainen tai sitten menee aika vähällä.

    
 • Asiallinen auto. Melkein jenkki mutta jotain puuttuu...

    
 • -Niin ota nyt saman tien selvää siitä Nissanin Titan- pickupista. Kyseisessä autossa ei joitain sähkölasinnostimia ja penkinlämmittimiä lukuunottamatta ole mitään japanilaista, että sen tiedät... Kokonaan yhdysvalloissa tehdyt osat ja koottu jenkeissä, suunniteltukin täysin amerikkalaisten toimesta ja voimin, puhtaasti USA:n markkinoille, sitä paitsi sitä on tänä vuonna myytykin ihan hyvin jo jenkeissä, kanadasta en tiedä. Valittiin muuten jenkeissä vuoden nelivedoksi 2004 Pick-Up luokassa (jenkeissä tonniluokkaa vastaava koko), mikä onkin sangen yllättävää! Tai ehkä ei, amöriikkalainen ostaa vain "BIG Truckeja", eikä näitä "leluja". Esim Fordin uusi F-350 Heavy Duty ja Chevrolet Silverado 3500HD ovat ihan "must" jokaisella tosi karvaselällä! Kyllä ne jenkit ovat sitten aivan pöllöjä! Suurin osa ei tee sillä metrisellä kalullaan koskaan edes mitään töitä! Pöh! Hömpötystä!
  Ai niin, jenkeissä myydään toyotan ja mitsunkin pieniä pickuppeja, siis samoja kuin täällä, veekaseilla, esim Toyota Tundra 4,7 V8, joka kootaan samalle rungolle kuin eurotoyotapickup.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit