Uusi Volvo S80

0 kommenttia


Vertailin uusimmassa TM:ssa koeajon yhteydessä ollutta valomittauskuvaa edellisen korimallin koeajon valomittauksiin (17/1998). Vaikka uudessa mallissa oli mitattu Xenon-valojen valokuvio, niin silti kaukovalot ovat kantamaltaan heikommat kuin vanhan mallin H7:llä toteutetuissa kaukovaloissa.
Ettei vaan olisi käynyt nykytrendinmukaisesti, että uuden kasikymppisen perusumpiot ovat euron muovihimmelit ja lisärahalla (1000€) saa sitten Xenonit, jotka eivät tosin valitettavasti ole lähelläkään huippua. Tässä Volvo antaa turhaan tasoitusta kilpakumppaneilleen, no onneksi ei ole sentään Audi A6:n tasolle vajonnut. Tosin kaikki eivät joudu ajamaan pimeässä pitkiä matkoja kuten minä. Lisäkaukovalot ovat yksi ratkaisu, mutta tuntuu typerältä, että joutuu 50000€ autoon ostamaan kunnon valot.
Ikävää on myös, se että jarrut ovat enää ainoastaan hyvät, eivätkä loistavat.


Kävin koeajolla ja kelpo peliltä vaikutti. Takapenkillä pääntilaa on tosin vähemmän kuin edeltäjässään ja tavaratila ei ole ainakaan isompi.

Ehkä olen tulossa vanhaksi, kun tuntuu siltä että ennen kaikki oli paremmin, kuten valot, jarrut... Tai sitten ekonominplantut ovat vain laskeneet Volvolla että nipistetään vähän tuosta ja tuosta ja sitten myydään auto entistä enemmän vanhojen mielikuvien perusteella.

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit