pienet katumaasturit

3 kommenttia

Olemme vaimolle hankkimassa pientä katumaasturia. Loppusuoralla diesel CR-V ja Grand Vitara 1,9 d. Ravit ja XTrailit olemme jo pudottaneet. Onko kekokemuksia ko. autoluokasta (ei pelkkiä mielipiteitä)??? PS Autolla joudutaan ajamaan myös metsäautoteillä ja hangessa!

  
  • Sitten ei ole muuta mahdollisuutta kuin se Grand Vitara. CR-V on turha laitos GV muuttui enemmän "cityksi," mutta maa- ja joustovarat on vieläkin hyvät ja nelivetojärjestelmällä pärjää kun maksimoi etenemiskyvyn siinä ratin ja penkin välissä. Käy kirjastossa lueskelemassa Tuulilasit vuodeksi taaksepäin, en muista numeroa, mutta siinä oli katumaasturitesti.

    Jeep Compass, ehkä?

      
  • Lainaus:
    15.10.2006 klo 13:13 Mie Ite kirjoitti
    Sitten ei ole muuta mahdollisuutta kuin se Grand Vitara. CR-V on turha laitos GV muuttui enemmän "cityksi," mutta maa- ja joustovarat on vieläkin hyvät ja nelivetojärjestelmällä pärjää kun maksimoi etenemiskyvyn siinä ratin ja penkin välissä. Käy kirjastossa lueskelemassa Tuulilasit vuodeksi taaksepäin, en muista numeroa, mutta siinä oli katumaasturitesti.

    Jeep Compass, ehkä?



    Itse kallistuisin myös tuohon GV:aan. Ratkaisut kaiken kaikkiaan vankemman oloisia. Yksi puute mikä GV:ssä harmittaa on akselilukkojen (oikeiden tai edes luistonestolla toteutettujen puute). Tilanteeseen jossa ristikkäiset pyörät eivät osu maahan (tai luistavat) kannattaa olla joutumatta.

    Testi on varmaan tämä: http://www.mainio.net/article.asp?path=1;1132;1137;50091;96248&subpage_id=96249




    [Zilo muokkasi tätä viestiä 17.10.2006 klo 09:55]
      
  • Jos ei kauheaa kiirettä ole, niin uusi CR-V:kin ehtinee kisaan mukaan...
    Vaihtoehdot 40kE luokassa (autotalli.com) ovat:
    Honda CR-V
    Chevrolet Captiva
    Toyota RAV4
    Nissan X-trail
    Suzuki GrandVitara
    Hyundai Tucson
    Jeep Compass
    (Jeep Cherokee)
    Mitsubishi PajeroSport
    Kia Sorento

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit