Sorenton koeajaneita??

8 kommenttia

elikkäs,laittakaapa tänne Hyvät Sorentoa ajaneet mielipiteitä tuosta kiulusta. Itse sain koeajon varattua vasta keskiviikolle 15.9. Onhan tuo tyylikäs peli...tuo haukuttu auton alusta ja ohjauksen huteruus vain hiukan pelottaa. Sakohan tuota peliä navigaattorilla??kiitos vastauksista !

  
 • Ei sen alustaa olla lehdissä haukuttu, päinvastoin! Luin että siinä on pehmeä ja mukava (=hyvä) alusta sekä kevyt (=hyvä) ohjaus. Mukava peli siis ja vielä komeakin. AutoBildin mukaan Kia on kestävämpi kuin amerikkalaiset ja saksalaiset autot. Varustelu on tietenkin runsas. Varmasti eräs parhaista maastureista varsinkin kun hintakin on järkevä.... ei ole Baijerinlisää.....

    
 • Lainaus:
  12.09.2004 klo 00:20 Anders-Simo kirjoitti
  Ei sen alustaa olla lehdissä haukuttu, päinvastoin! Luin että siinä on pehmeä ja mukava (=hyvä) alusta sekä kevyt (=hyvä) ohjaus. Mukava peli siis ja vielä komeakin. AutoBildin mukaan Kia on kestävämpi kuin amerikkalaiset ja saksalaiset autot. Varustelu on tietenkin runsas.


  Heh.. Eli toisin sanoen varsin "Amerikkalainen" Auto :wink: Nämä ovat täysin mielipideseikkoja, mutta itse arvostan eniten kovaa alustaa ja raskaanpuoleista ohjausta- mutkaan on huomattavasti mukavempi ajaa kun auto ei kallistele..

  Tietysti nyt on kyseessä auto, jonka käyttötarkoitus huomioonottaen alustan kuuluukin olla pehmeä... Oma autoni on varsin epämiellyttävä mm. kuoppaisella ja kiharaisella hiekkatiellä- jolla en haluaisi ajaa ollenkaan juuri siitä syystä, että jokainen kuoppa ja kihara tuntuu takamuksessa varsin selvästi, mutta onneksi kaupungissa ja sen ympäristössä tiet ovat enimmäkseen asvaltoituja. :wink: Hintavaltahan tuo vaikuttaa, mutta en ole vielä käynyt katsomassa saatika ajamassa, parin päivän päästä sitten viisaampana...

    
 • Lainaus:
  11.09.2004 klo 18:27 Ricce kirjoitti
  elikkäs,laittakaapa tänne Hyvät Sorentoa ajaneet ... Saakohan tuota peliä navigaattorilla??kiitos vastauksista !


  Kokeilin ihan lyhyen matkan ajaa 2.5 diesel automaattia Saksassa kun vierailun isäntä oli juuri ostanut sellaisen vaimolle ostoskärryksi. Virallinen toimitusaika on kuulemma 9kk mutta autoja saa ostetuksi ohi jonon, en tiedä tarkemmin miten. Sorento on kuulemma myynyt Saksassa todella hyvin. Mitään "omituista" autossa ei ollut, uskoisin että pärjää Toyotalle, Hondalle sun muille. Maatalouskoneen makuinenhan tuo karkeakäyntinen ja suhtkoht tehoton diesel on, mutta ison V6-bensamoottorin käytännön kulutus on taas aivan mahdoton.

  Sen sijaan, että autoon olisi erilaisia kalliita OEM-radioita ja multimediapaketteja, Kiassa on kojelaudassa valtava "radionpaikka", johon voi asentaa mieleistään viihde-elektroniikkaa. Erinomainen ratkaisu varsinkin Saksassa, jossa tarjonta on laajaa ja hinnat kohdallaan. Autoon saa siten varsin vaivattomasti rakennettua vaikka viihdekeskuksen, jossa on aivan kaikki haluamansa ohjelmalähteet ja navigaattori.

    
 • Toimitusaika 9 kk ? No ei voi paljon kehua, jäisi ainakin itsellä ostamatta jos nyt tavallista AUTOA pitäisi 9 kk odotella. Jossain mättää....

    
 • Toimitusaika on kuulemma Suomessa 6kk:sta +/- 2kk..

    
 • Lainaus:
  13.09.2004 klo 08:47 audienced kirjoitti
  Sen sijaan, että autoon olisi erilaisia kalliita OEM-radioita ja multimediapaketteja, Kiassa on kojelaudassa valtava "radionpaikka", johon voi asentaa mieleistään viihde-elektroniikkaa.


  Tuo valtava ammottava reikä ja siihen upotettu halpis tarvikeradio mielestäni taas pilaa muuten onnistuneen kojelaudan.

  Kojelautaan integroitu tehdasvalmisteinen radio/navigaatio systeemi näyttää aina paljon siistimmältä ja antaa hyvän laatuvaikutelman.

    
 • turbo-kiisseli kirjoitti
  Integroitu tehdasvalmisteinen radio/navigaatio systeemi näyttää aina paljon siistimmältä ja antaa hyvän laatuvaikutelman.


  Näyttää ja näyttää...eikö radion/soittimen tehtävänä ole kuulostaa hyvälle? Näyttäköön se sitten vaikka mille, niin ensisijainen tehtävä on toistaa musiikkia. Sitäpaitsi yleensä integroidut systeemit ovat yleensä varsin kehnoja perusautoissa. Yli 50k€ autoissa ei olekaan sitten mitään valittamissa integroitujen soittimien ÄÄNENTOISTOSSA.

    
 • Lehdistä olen ymmärtänyt että Sorenton jousitus on liian pehmeä. Ajettavuudessakin taitaa olla parannettavaa ainakin Puskurin mukaan. Asiallinen auto kai muuten.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit