Lincoln tänne ja heti!

4 kommenttia

http://www.canadiandriver.com/articles/jl/04lse.htm

Mitä pahaa suomalaiset ovat tehneet kun tänne ei tuoda Lincolnia? Tuotiinhan tänne vielä 90-luvulla Town Caria ja Continentalia, mutta ei enää. Miksi? Linkin takana oleva Lincoln LS olisi mielenkiintoinen lisä täkäläisillä ummehtuneilla ( lue: kaikki ostavat samanlaisia autoja kuin naapuri... ) markkinoilla.

LS:hän on Jaguar S-typen sisarauto eikä edes V8-koneella varustettuna mitenkään pahan hintainen. Jostain luin vielä, että amerikkalaisten autojen laatu on noussut eurooppalaisten tasalle. Lisäksi nyt kun S-type ulkonäkö on menty pilaamaan niin LS olisi urheilullisine linjoineen tervetullut.

Artikkelissa kehutaan auton ajo-ominaisuuksia. Myös varusteissa löytyy. Kuka enää ostaa E-mersua jos Lincolnia saa kymppitonnin halvemmalla?

  
 • Lincolnia ei tuoda Eurooppaan, koska a) se ei ole Fordin mallipolitiikan mukaista ja b) Lincolneista ei valmisteta EU-vaatimukset täyttäviä versioita.

  Fordilla ei yleensäkään ole kovin suurta hinkua kaupata jenkkimallejansa Eurooppaan - ja miksi olisikaan, täkäläiset mallit kun sopivat eurooppalaiseen makuun/tarpeeseen paljon paremmin.

  Luuletteko te jenkki- ja japsimallien perään huutelijat, että niille todellakin olisi kannattavat markkinat täällä Euroopassa?

    
 • Lainaus:
  22.09.2004 klo 16:50 Jube kirjoitti
  Lincolnia ei tuoda Eurooppaan, koska a) se ei ole Fordin mallipolitiikan mukaista ja b) Lincolneista ei valmisteta EU-vaatimukset täyttäviä versioita.


  ja c) koska suurimpaan osaan eu-maita saa rekistesteröityä myös eu-tyyppihyväksymättömiä autoja, harmaatuojat voivat hoitaa myynnin, eikä kallista hyväksyntää kannata hakea.
  Esim town car ja navigator on saatavana useassa eu-maassa

    
 • Joo, kyllä jenkki-Fordeissa ja Lincolnissa on sellaista säihkettä ja tyyliä, että ei näitä Euroopan pappa-voortteja oikein voi niiden kilpailijoiksi laskea.... Mondeokin on sellainen peli, että moni siirtyy sen jälkeen enää rollaattoriin.

    
 • Olisi se tosi hienoa jos Lincoln tulisi tänne. Ne ovat todella hienonnäköisiä ja oikeita laivoja. Ne ovat aitoja luxusautoja. Harvat autot näyttävät Luxusautoilta, no ehkä Maybach ja Rolssi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit