Mersun uusi CLS

6 kommenttia

Coupè mallinen 4-ovinen sedan. Mahtaako olla markkinoilla imua.
Daimler-Chrysler kehittää siihen mm. uuden dieselin, 350 CDI bi-turbon, 3.0 litrasen koneen, 265 hv, vääntöä 580 Nm. Eiköhän se dieseliksi riitä, kuten muillakin Saksalaisilla, Audi ja BMW. Kulutusta ennakoidaan taas todella pieneksi. Varmuudella se alittaa ainakin Toyota Starlet 1.4 bensakulutuksen.

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/54000

[SixPack muokkasi tätä viestiä 26.09.2004 klo 21:10]
  
 • Kyllä varmasti vetää, muotokieli on kaunista. Etulyhdyt nyt ei ihan omaan silmään vielä sovi, mutta ajan kanssa... Mieluusti kyllä saisi olla normaali 2 ovinen, ei ne takatilat ole niin suuret. Mutta ans kattoo, kova pala 6-sarjan BMW:lle. Myynti alkoi vasta ja jo kolme mallia kehissä, 6-sarja on vieläkin tasan 1 mallin varassa, ellei haluta erotella coupe/cabriolet. Kummassakin vain 645 vaihtoehtona...

    
 • Erittäin kaunis auto. Jälleen nähdään, että Jaguarin kopiointi kannattaa aina! Sääli vain, että Jaguar on lähtenyt apinoimaan Audia S-typen peräosassa....

    
 • Kaikella ystävyydellä Anders, voisitko välillä unohtaa nuo kopiointijutut, tai voisit ainakin perustaa ne johonkin muuhun kuin omiin käsityksiisi. Mistä hyvänsä autosta voidaan löytää piirteitä jostain muusta merkistä, jos vain oikein kovasti etsitään. Uskon, että eri automerkkien yhdennäköisyyksissä on enemmänkin kyse kullekin ajalle tyypillisestä muotokielestä ja muodista eikä niinkään kopioinnista.

    
 • Todella tyylikkään ja linjakkaan näköinen auto.On paljon käytännöllisempi kuin esim.BMW 6-sarja,koska Mersussa on 4 ovea.Muilla merkeillä ei tämän tyyppisiä malleja olekaan tarjolla.Autohan perustuu E-sarjan tekniikkaan,mutta on sitä noin 10cm pidempi,mutta lyhyempi kuin S-sarja.Myös hinnaltaan CLS asettuu niiden väliin.(85000-150000e)

    
 • Todellinen design-helmi...

    
 • Todella tyylikäs ja persoonallinen auto! Varsinkin perä on persoonallinen, ujoimmat ostajat saattavat pelästyä siitä. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit