Uusi Ford Mondeo?

2 kommenttia

eli koskahan tämä uusi Mondeo oikein ilmestyy? Nykyinen mallihan rupee olemaan aika vanha, tosin kelpo menopeli edelleen. Olin lukevinani jostain saksalaisesta autolehdestä, että vasta 2007 olisi jotain uutta odotettavissa..Onko Fordilla tosiaan varaa odotella niin pitkään, nyt kun uusi Passatkin on ulkona?
Kuviakin olen tästä uudesta Mondeosta jo nähnyt (tosin ovat olleet kaikki aivan erinäköisiä autoja keskenään), joten jos suunnittelu on jo niin pitkällä niin mistä moinen vitkuttelu?

  
  • Berliner Zeitung -lehden kuukauden vanhan artikkelin mukaan nyky-Mondeo korvautuu uudella mallilla vasta v. 2007 lopulla. Saksan AutoBildissähän oli jo viime vuoden lopulla kuvia uudesta mallista, ao. kuvia löytyy AutoBildin nettisivuiltakin.

      
  • Uusi Mondeo tulee todellakin vasta vuonna 2007. Nykyiseen malliin on nyt toukokuussa tulossa facelift, samalla ESP tulee vakioksi Trend- ja Ghia- malleihin. Facelift muuten on hyvin hillitty, mutta onnistunut. Etenkin sedanin takavalot ovat tyylikkäät.

    Facelift-Mondeon hintoja ei ole vielä vahvistettu, josta syystä omakin kaupanhieronta on jäissä. Suomeen noita alkaa saada joka tapauksessa jo kesäkuussa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit