Kia Opirus vihdoin Suomessa!

1 kommentti

http://www.kiamotorsfinland.fi/asp/system/empty.asp?P=336&VID=default&SID=714057621161791&S=0&C=18461

Kian luxuslimusiini Opirus on Suomessa. Viisimetrinen, täydellisesti varusteltu auto tarjotaan 3,5 - litraisella V6 - koneella edulliseen 44 900 euron hintaan! Eihän tuohon hintaan saa kuin tiisseli - Pösön!

Ainoa kritiikki kohdistuu auton laiskuuteen: 9,2 s. nollasta sataan. No, painaahan se sentään liki 1900 kiloa. Joku voi myös kritisoida ulkonäköä. Keulasta tulee äkkiä Mersu mieleen. Tosin Mersulla ei ole mitään yksinoikeutta pyöreisiin ajovaloihin. Siihen se yhdennäköisyys sitten loppuukin. Ja taitaa olla niin, että jos kopioinnista puhutaan niin Mersu kopsasi valonsa kyllä Jaguarilta... mutta siitä ei kukaan mitään puhunut....

Sanoinko jo, että siinä on ylellinen nahkasisustakin?

  
  • Hinta on kieltämättä edullinen mutta ei se paljon muuallakaan euroopassa maksa. Ja...veitö moment...on se vaan niin helevetin ruma!

    Jos automuotoilun kopioinnin historia voitaisiin kiteyttää yhteen malliin niin tässä se olisi. Löytyy kato e-mersua, jaggea, lincolnia, caddyä ja pannaan vielä reilunmiehenlisänä vanhaa ässämersua sisälle kaupanpäälle.
    Tähän kun lätkästään Infinityn sterkat vielä mukaan niin kukaan ei huomaa noita huonosti istuvia saumoja sisällä tai rumanharmaata kojelautaa... aijoo, meinasi moottori unohtua, nimittäin tästä 3,5 litraisesta voimanpesästä kun on puristettu ulos vihaiset vähän yli 200 hv mikä litratehoina vakuuttaa paatuneimmankin automiehen kulutuksen kuitenkin pysyessä maltillisena alle 12 litran pär 100 km.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit