Voi kääk!

3 kommenttia

Kyllä nyt syö miestä. Meni se viitoskoppanen Golffi DEKRA- katsastusfirman tilaston ykköseksi vähävikaisimpien autojen listalla alle 3-vuotiaiden joukossa. Toitsu oli vasta kuudes. Tämä on provokaatio! Nyyh :ashamed:

  
 • Katsastustilastot antavat varmasti katsastuksessa havaituista ongelmista oikeaa tietoa. Kysehän on yleensä vioista, joita autoilija ei ole joko huomannut tai ei jostain muusta syystä ole "katsonut aiheelliseksi" korjata.
  Vanhemmissa autoissa ongelmia tuotavat esim. ruoste-esiintymät, väljät alustan nivelet, puhkisyöpynyt pakoputkisto, loppuunkuluneet jarrupalat ja/tai -levyt jne...

  Uusissa, alle 3-vuotiaissa autoissa - joissa yleensä takuukin on vielä voimassa - ongelmana voivat olla vaikkapa katalysaattorin toimimattomuus ("kolahtanut" johonkin), tai yleisimmin: pimeänä oleva ajovalo.

  Toyotan olisikin otettava Volkswagenilta oppia ja asennettava ajovaloihin nk. LongLife-polttimot.

  [MatLog muokkasi tätä viestiä 11.02.2007 klo 11:14]
    
 • VAG-sukuisten autojen katsastustilastoja ovat aiemmin syöneet ennenkaikkea etupään nivelet, joissa on ollut paljon ongelmia jo suht uusissakin autoissa. Nyt näyttää tuo ongelma siis olevan vähenemään päin.

    

 • Hienoa minäkin voin kohta siirtyä omistamamaan kansanauton.
  Tähän mennessä on tullut ajeltua japsilla kun ei autot sinänsä kiinnosta kuljen vain paikasta a kohteeseen b ja jos korjauksilta välttyy niin aina parempi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit