uusien myynti euroopassa

5 kommenttia

tällä palstalla on paljon keskusteltu esim volvon myynnin vähenemisestä vaikka olisi voitu keskustella yleisesti eri merkkien myynnin kehitysestä euroopassa

esim.

honda -11,1%

volvo -11,7%

toyota -13,0%

saab -15,6%

lexus -25,0%

alfa -32,1%

kokonais markkinat -3,9%positiivisia tuloksia

jaguar +27,9%

nissan +20,6%

mini +11,7%

bmw +3,8%olisi luullut että olisi saatu keskustelua aikaiseksi esim miksi lexuksen myynti laskee noin paljon vaikka pitäisi olla huippu "preniumia" ilmeisesti is malli ei enään kiinnosta kansaa ja on tullut markkinoille uudistettuja malleja kilpailijoilta.

ja on toyota/lexus antanut myös loppu tilejä viime aikoina vaikka tällä palstalla ne ei kerää mitään huomiota mikä kai johtuu siitä että suurin osa keskusteluista käydään vain ns.paremman luokan auoista ja bmw/volvo akselillatuossa linkki myynti tilastoonhttp://www.acea.be/images/uploads/files/20080918_PR_PC_0807-08-FINAL_2.pdf

  
 • Hyvä linkki.  Positiivisiin tuloksiin havaintona dacia  Mielenkiintoinen myös tuo maittainen tilasto esim. Latvian ja Liettuan osalta.  Mielenkiintoista olisi myös nähdä merkkikohtainen tilasto Venäjän osalta.

  Hirveä määrä sinne on viety autoja ja isokokoisia mitä noista rekkakuvista voi päätellä.

    
 • Niin kauan kuin tämä kaheli XWD täällä pyörii, niin keskustelu lienee jäissä ?

    
 • @andertz,

  aika vahva kannanotto.  Lienee toimituksen asia ryhtyä toimenpiteisiin, jos joku meistä ei noudata kohtuullisia käytöstapoja.

  Onhan tuossa sarakkeessa kohta "Ilmoita asiattomasta viestistä."

  Lienee parempi käyttää sitä kuin aloittaa toistensa nälvintä.  Nälvimällä ei ainakaan mitään hyvää saa aikaan, ei täällä eikä muuallakaan.

    
 • mhj  No joo anteeksi, minulla vaan on sellainen käsitys, että yksittäinen nimimerkki ei ole mikään suojattu "oikeushyvä", puhumattakaan siitä että nimimerkki olisi jokin oikeussubjekti.    
 • Anteeksi puolestani.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit