Uusi Chrysler Sebring

4 kommenttia

Luin iltasanomista kyseisestä autosta ja päällisin puolin näyttäisi olevan aika mainio peli hinta-laatusuhteeltaan. Todella iso, hyvin varusteltu auto ja alkaen alle 30 000€. Onkohan tuossa koko/hintaluokassa muuta kilpailijaa kuin Skoda Superb?

Yksi asia pisti kuitenkin silmääni, vaikka siitä ei arvostelussa mainittukkaan. Auto on 4,85 metriä pitkä, mutta tavaratila on VAIN 394 litraa! Mitä nyt vanhoja Superbin testejä muistan lukeneeni, niin niissä annettiin miinusta pienestä tavaratilasta. Superbin tavaratila on kuitenkin noin 460 litraa.

Täytyypä käydä katselemassa luonnossa tuota Sebringiä, kun se tulee liikkeisiin. Mahtaa olla isot sisätilat, ainakin ulkoisista mitoista päätellen. Tietääkös muuten joku, mahtaako tuo uusi Sebring olla etu- vai takavetoinen?

  
 • Etuveto, kuten edeltäjänsäkin.

    
 • Kerran tuollaisessa Sebringissä istuneena en kehuisi hirmu suureksi. Jos ei ny corollaksikaan.

  En tiedä, mutta mittasuhteista tulee uusi C-sarjan Mersu mieleen. Samasta firmasta samaan aikaanhan ne tulevat.

    
 • Kävin koeajolla:

  Tilaa kabiinissa kohtuullisen hyvin, muttei kokoluokassaan kuitenkaan mikään tilaihme. Vastaavat sisätilat on monessa kilpailijassa. Tavaratila ei tosiaan ole kovin kummoinen. Se on suhteellisen matala ja lastausaukko on pieni, joten isoja tavaroita ei pysty kuormaamaan.

  Ihan hyvä, mukava ja hiljainen ajettava tasaisella kestopäällysteellä, kuten olettaa saattaakin, vaikka ohjauksessa onkin pientä suuntavakavuuden puutetta ja tahmeutta. Rengasmelukaan ei vaivaa karkealla asvaltilla. Isommat tien heitot menevät hienosti ja niissä jousitus toimii hyvin, mutta terävät kuopat ja tien poikittaissaumat täräyttävät joskus aika voimakkaasti ja nopeissa sivuttaisliikkeissä alusta nuljahtelee aivan kuin peräpää ei ihan pysyisi mukana vauhdissa. Soratiellä kivien rapina kuuluu voimakkaana.

  2,4 litrainen bensakone on kiihdytyksissä karkeaääninen eikä vanhahtava 4-lovinen automaatti salli kovin kummoista (ohitus)kiihtyvyyttä.

  Jenkkityyliin leppoisan vauhdin ja hyvien teiden auto.

    
 • Minkä firman 2.0 diesel hyrrää esim. Caliberin keulalla?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit