S-Max 2,5 Titanium vs. Zafira OPC vs. VW Touran 2,0TDI DSG Highline

4 kommenttia

Mikä olisi näistä paras vaihtoehto perheelle jossa on 2 aikuista 2 lasta 4v ja 5kk sekä iso koira. S-max varmasti tilavin, mutta fordismi pelottaa hieman. opelissa eniten tehoa ja vähiten varusteita, Touran vääntävä diesel jonka hinta tullut alas ja paljon varusteita. Tällä hetkellä ajan Octavia combi RS -06, joten tehoa/vääntöä saisi uudestakin löytyä. Missä voisi päästä koeajamaan opel Zafira OPC:n,sillä joka opel liikkeessä ei niitä varmasti hyllyssä ole?

  
 • Suosittelen S-Maxia! :xmas:

    
 • Zafira on muuten yllättävän hyvä ajettava. Mutta varustelu on ruksimis hommia ja hinta kipuaa kovasti. Mutta kyllähän VW:n porukka vetää tuossa hinnat myös ylös jos aletaan varusteita kasaamaan.  Itsellä noista valinta osuis Volkkariin taikka Zafiraan. Zafirassa puoltaa (mun mielest&#228:wink: parempi ulkonäkö ja miellyttävämpi sisustus sekä kohtalainen ajettavuus. Toki OPC:tä en ole kokeillut, edes koskaan nähnyt luonnossa.  Touran taas on semmonen kanttikertaa kantti. Mutta tilankäytöltään aika hyvä. Ja käytännön suorituskyvyssä TDI DSG on aika lyömätön paketti. En ole Touranissa tuommmosta kone/vaihteisto yhdistelmää kokeillut, mutta muussa mallissa kyllä. Ja se on hieno sekä ERITTÄIN vaivaton ajettava.  Aika paha paikka ois noista valita. Ehkä kuitenkin kallistuisin VW:N puoleen loppupelissä. Kerrohan täällä jos pääset OPC Zafiraa kokeilemaan. Mieluusti kuulisin kommentteja ja arvioita tuon mallin ajettavuudesta.

    
 • 2.0 TDI DSG yhdistelmä on tuttu Passatista ja siitä ei moitteen sijaa kunhan se vain toimii (kts Passat ongelmat tällä palstalla). Webastohan siinä on vakiona ja lisäksi kannattaa tilata kellolaite tai kaukosäätö. Touran on ollut nyt meillä muutaman päivän ja olemme olleet todella tyytyväisiä tiloihin (koneena 1.4 TSI DSG). Muunneltavuus, takapenkkien kallistuksen säätö lapsille plussaa (3v ja 1v) kun tarttee ottaa päiväunet autossa. Meillä lisänä vielä 3:s penkkirivi ja sekin on hyvä kun saa esim vain toisen penkin ylös ja jää siten vielä tavaratilaa (koiratilaa...). Myönnetään että muotoilussa se häviää mutta käytöltä (meidän mielest&#228:wink: voittaa. Lämpöisesti suosittelen! :smile:

    
 • Yksikään näistä ei ole tila-auto vaan lyhennetty farmari lisäpenkkimahdollisuudella. Kokeile huvikseen Galaxyä.

  Pituus vastaa Vectraa ja Mondeota, eikä tilojen kanssa tarvitse ihmetellä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit