PT Cruiserin reinkarnaatio?

1 kommentti

Eivätkö nuo Toyota Urban Cruiser ja Kia Soul ole ilmieläviä Chryslerin PT Cruisereita? Tuollaista epäkäytännöllistä pikkuautoa, jossa ei ole tilaa matkustajille, eikä tavaroille ei ole PT Cruiserin lisäksi tarjolla ollut ehkä kaksipaikkaisia urheiluautoja lukuunottamatta. Tosin Toyota ja Kia valmistavat noita kulkupelejä melkoisen vähäkulutuksisilla moottoreilla, joka lienee suurin eroavaisuus amerikkalaisen esikuvan suunnittelufilosofiaan.

  
  • Mikä tekee Urban Cruiserista tai Kia Soulista erityisen epäkäytännölisen ? Eihän se kooltaan ole niin kovin suuri auto, ei ulkoisesti, ei moottorikooltaan, ei muutenkaan. Sen vuoksi tilatkaan eivät nyt kovin paljon suuremmat voi olla. Keula on varsin lyhyt mikä tekee matkustamosta tilavan suhteutettuna ulkomittoihin.



    Itse en näkisi PT Cruiseria näiden esikuvana, vaan Urban Cruiser on pienikokoinen citymaasturi, eli sillä haetaan kaiketi vähän muuta. PT Cruiser ei käsittääkseni ollut citymaasturi.



    Jos taas hankkii PTCruiserin tyylisen auton, onkai tunne/makuasioilla jossain määrin painoa. Autohan on tyyliltään varsin paljon poikkeava, joten uskon että se menee useilla ostajilla sen pienen käytännöllisyyden puutteen ohi.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit