Huhu Yariksen uudesta moottorista keväällä?

8 kommenttia

Kuulin huhua, että Yarikseen / Corollaan olisi tulossa uusia dieselmoottoreita hiukkassuodattimella varustettuna. Kannattaa varmaan odottaa, kilpailun vuoksi hinnat ei varmaan voi olla kovin paljon nykyisiä suuremmat. Kilpailua tulee, mm. Kia Soul ym. Kerro, jos tiedät enemmän!

  
 • uusi bensakone 1,33 litrainen 100 hv ja start/stopp järjestelmä

    
 • Kannattaa harkita uutta Colttia myös, sitä on kehuttu paljon luokkansa parhaasta varustelusta ja hiljaisuudesta. Myös siihen tulee ClearTec moottorit, joissa on Start/Stop järjestelmä. :smile: Coltissa myös viiden vuoden takuu.  Täällä tietoa Coltista, Suomen sivuja ei näköjään oltu vielä päivitetty:

  http://www.newcolt.com/

    
 • Voikohan Colt olla kovin hiljainen? Hieman epäilyttää...  Takuusta sen verran että USA'ssa Huyndai tarjoaa aikamoista takuuta 5 vuoden takuunsa päälle. Ihmiset jotka rahoittavat autonsa Huyndain rahoituksella, saavat työttömyyden iskiessä palauttaa autonsa ja laina eliminoidaan. Kova televisiokamppanja menossa.  Mersun myynti laski Joulukuussa 32%, Toyotan 37%, Huyndain 47%. Jotain kai tarttee tehdä. Televisiossa myös pyörii automyyjien keskusjärjestön mainoksia joissa luvataan rahoitusta mikäli pankit eivät anna. Puree tämä finanssikriisi ihan tosissaan. Vähän OT, sorry... :ashamed:

    
 • Bugracer:

  Voikohan Colt olla kovin hiljainen? Hieman epäilyttää...

  Takuusta sen verran että USA'ssa Huyndai tarjoaa aikamoista takuuta 5 vuoden takuunsa päälle. Ihmiset jotka rahoittavat autonsa Huyndain rahoituksella, saavat työttömyyden iskiessä palauttaa autonsa ja laina eliminoidaan. Kova televisiokamppanja menossa.

  Mersun myynti laski Joulukuussa 32%, Toyotan 37%, Huyndain 47%. Jotain kai tarttee tehdä. Televisiossa myös pyörii automyyjien keskusjärjestön mainoksia joissa luvataan rahoitusta mikäli pankit eivät anna. Puree tämä finanssikriisi ihan tosissaan. Vähän OT, sorry... :ashamed:
  Tottakai se voi olla, ja muista että vertailukohtana ovat muut samanluokan edustajat. Ei se varmaan hiljainen mihinkään ässä mersuun verrattuna ole. Edellinen Colt tuli vain niin parjatuksi meluisuudestaan, että ehkä sitä olisi nyt korjattu ?  Tuo on kyllä Hyundailta mielenkiintoinen veto, mutta mitäpä se meitä liikuttaa. Mitsu tarjoaa 5 vuoden asiallista täystakuuta, ilman huoltohintojen korotuksia tai mitään muutakaan ylimääräistä. Koskee kaikkia muita malleja paitsi Evoa ja tietenkäänn ei myöskään näitä luvanvaraisen ammattiliikenteen autoja, joihin yleensäkin tulee 2 vuoden takuu ilman kilomterirajoitusta.

    
 • onko tietoa mikä meni pieleen tuossa coltin sisar auto smart fourfour mallissa???

  kyllä tuollainen takuu on hyvä. itse toivoisin että takuut olisi kaikissa autoissa 3vuotta vaikka saahan sen ostettua....

    
 • Niin sisarauto, onkohan se ihan sisarauto, eikai niissä ole samaa kuin muutama hassu pohjan komponentti, muuten ovat täysin eri autoja.

    
 • Matti-:

  Niin sisarauto, onkohan se ihan sisarauto, eikai niissä ole samaa kuin muutama hassu pohjan komponentti, muuten ovat täysin eri autoja.
  ------------------------------------------------------------

  hiukan enemmän oli yhteistä 40% osista

  alusta,moottrit ja voimansiirto

  korit ja sisusta olivat omia...  takaisin aiheeseen omasta mielestä tuo ayris on pilattu koelaudalla misssä mittaristo keskellä

    
 • finman:

  Matti-:
  Niin sisarauto, onkohan se ihan sisarauto, eikai niissä ole samaa kuin muutama hassu pohjan komponentti, muuten ovat täysin eri autoja.


  ------------------------------------------------------------
  hiukan enemmän oli yhteistä 40% osista
  alusta,moottrit ja voimansiirto
  korit ja sisusta olivat omia...

  takaisin aiheeseen omasta mielestä tuo ayris on pilattu koelaudalla misssä mittaristo keskellä
  Joo, no on saattanutkin olla. Jotenkin olin siinä käsityksessä että moottoreissa ja voimansiirrossa oli eroja, mutta olihan coltissakin mersun dieselit tarjolla, joten kyllä ne varmaan samat niiltä osin olivat.  Uusi Colt tuskin on enää yhtä läheistä sukua, pohjalevyn olettaisin silti olevan edelleen sama.  Mittaristosta olen samaa mieltä, minunkaan mielestäni se ei vain kuulu keskelle.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit