Mazda3 ruostuu käsiin

4 kommenttia

neljän vuoden vanha mazda3 peräluukku ikkunalasin alta ruostuu ja vauhdilla!! Maahantuoja ei suostu korvaamaan kokonaan vaan 70% tuhannen euron laskusta? autoon tehty vuosi sitten ruostesuojaus ja tarkastus, ko kohdassa ei silloin mitään, pohjassa senkin edestä ruostetta. Onko vastaavia kokemuksia? pitäisköhän alkaa vääntään lakimiesten kanssa, virhevastuun nimissä???

  
 • Jos yhtään lohduttaa, niin et ole yksin näitten Mazdan ruosteongelmien kanssa.

    
 • Eikä Masukka ole ainut. Ruosteongelmat alkoivat Fordista ja Mersusta ja on nyt salakavalasti levinny Mazdaan ja myös VAG konsernin tuotteisiin, jotka ennen oli hyviä.

  Renaultista ruostuu helmat massan alta pois, näyttää päällepäin virheettömältä, mut ei oo massan alla enää peltiä ollenkaan. Muutamassa Citikassa ollu samaa vikaa, mut niillä ikää noin 10vuotta.

  Petraajista taas tulee ensin mieleen Opel, joka vielä 15v sitten oli yksi huonoimmista, on nykyisin melko ruosteeton.

    
 • Se, että Mazda ruostuu, ei kai enää ketään yllätä. Myös lisäruostesuojatuissa autoissa on ollut ruosteongelmia mm. ovien maalipinnoissa. Ruostevaurioita on sitten korjattu takuuseen huonosti ja ruostekierre on vaan jatkunut. Mazda taitaa valitettavasti olla lähes huonoiten ruostesuojattu nykyautoista.  Moniko tietää, että myös premiumina pidetty Audi A6 ruostuu. Itse en olisi uskonut noin uusien Audien ruostuvan, ennen kuin luin tuon ruotsalaisen lehden jutun. Vuosimallin 2004 - 2009 Audi A6:ssa ruostuu ovien helmat väärin kiinnitettyjen listojen takia. Rakennetta on muutettu 2009 syksyllä, joten toivottavasti tuota uudemmat ei enää ruostu tuohon malliin mitä ViBilägaren juttu kertoo kuvien kera.  http://www.vibilagare.se/reportage/dold-rost-hotar-audi-a6-drabbad-33819

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit