Takaovet piiloon?

3 kommenttia

Mikä ihmeen muotivillitys tämä on, kun kaikki valmistajat kilvan piilottavat takaovia?http://www.ajovalo.net/Koeajot/Civic12.htmlOlenko ainoa kenen mielestä tuo on ruma tapa? Sivuprofiili olisi paljon parempi jos tyyli olisi yhtenäinen sekä etu- ja takaovissa. Varmasti 2-ovinen auto on sporttisempi ja sitä tässä on haettu, mutta koska näissä yleensä etuovi on pieni kuin säilyketölkin kansi, niin 4-ovisuus paljastuu heti vaikkei takaoven saumoja huomaisikaan (poislukien esim. Mazda RX8, jossa iso etuovi.

  
 • Juuri oikea muoti!!! Takaovet ilman muuta piiloon jos vaan mahdollista. Näyttää paremmalta eikä siitä kyllä mitään haittaakaan ole. Siis lapsettomalle. Turvaistuinta voi olla ahtaasta muotoillusta takaovesta hankala sovitella.

    
 • En tiedä piilotetaanko tuossa takaovia, vai ovenkahvoja? 156 Alfa Romeo pukkasi maailmaan ikkunan reunoihin piilotetut takaoven kahvat, sen jälkeen noita on kopioitu vähän joka puolella.  Kyllähän syy oli aika selvä, tuon jälkeen autossa oli todella sileä kylkilinja jossa oli vain etukahvat näkyvissä. Coupea se ei tee niin mistään autosta, ei myöhemmin tulleesta 147:sta, Leonista tai Civicistä, mutta jokainen näyttää paremmalta ilman takakahvaa. Hienous piilee yksityiskohdissa.

    
 • Juurikin näin!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit