paras perheauto

4 kommenttia

bensa 1,72 diesel 1,52 löpö 1,18 e85 1,01...

koska markkinoilla ei ole normihintaisia sähköautoja, ne on pois laskuista. autoon on yli 10 tonnia turha murjoa valuuttaa kiinni... paras perheauto kriteerein ;

5-ovea, e85, hinta max. 12000€, takuu min. 3vuotta...

onko se dasia? onko muita ehdolla samaan kokoluokkaan? onko dasia ylivoimainen?

auto on ajamista varten, mitä vähemmän on varusteita, sitä vähemmän on ongelmia (ja hei, liisinki ei ole vaihtoehto).

  
 • Jos väkisin haluaa E85:lla ajaa ja pumppausasemia on sopivasti esim. työpaikan ja kodin välisellä matkalla, niin itse varmaan kääntäisin tuossa hintaluokassa katseeni käytettyihin Saab 9-5 Sportcombi (tai miksi ei sedankin) Flexifueleihin. Ikinä en ole ruatsalaisvalmisteista autoa omistanu, mutta onhan saabeissa sentään edes jotain pientä tyyliä. Ja onhan se dacia on niin karu, että samaan rahaan ostaa jonkun 1 tonnin lintan ja säästyneellä kymppitonnilla saa karkeasti bensat 100.000 kilometriksi.. :blush: Ja näin syksyisin, ennemmin sitä isolla saabilla ajaa päin hirveä kuin Dacialla. Daciassa pitää muistaa vielä, että vanhahtavan moottoritekniikan vuoksi E85 hinta-etu häviää huomattavasti suuremman kulutuksen vuoksi lähes olemattomaksi.

    
 • Paras perheauto - ei sellaista olekaan! Varsinkaan sellaista, joka olisi kaikille perheille paras.

    
 • Miksi pitää olla uusi?  Muutaman vuoden vanha joku Daciaa parempi merkki, on esimerkiksi turvallisuudessa jo Daciaa edistyksellisempi monta muuta asiaa sanomattakaan.  Jos luotettavan ja hyvin arvonsa pitävän haluat, kannattaa suosia japanilaisia/korealaisia.  Eurooppalaisen taas saat samaan rahaan uudemman ja nykyaikaisemman, mutta arvokin yleensä tippuu nopeammin. Ja yleensä nämä on aina ympätty täyteen niitä kertakaikkisen turhia kilkkeitä. Vaikkain toimiessaan erittäin hyviä autoja ovatkin.  Se vaan on niin, ettei köyhällä ole varaa ostaa huonoa eikä halpaa. Parempi ostaa hyvä kerralla.

    
 • LMJ:

  Paras perheauto - ei sellaista olekaan! Varsinkaan sellaista, joka olisi kaikille perheille paras.


  Aivan! Ennen kuin voi vastata kysymykseen parhaasta perheautosta, pitää ensin kuulla kuljetustarpeen ja perheen määritelmä.  Jos päätavoite on ostaa 12.000 eurolla uuden auton, menee ja hakee semmoisen ja tunkee perheen kyytiin ja pulinat pois. Jos haluaa ajaa E85:lla, hakee semmoisen Ruotsista, missä niillä on ajettu jo pidempään ja käytettyjäkin on tarjolla.  Ensin pitää silti määritellä perhe, ja miten se matkustaa, millä varustein ja missä?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit