Uusi Passat ensitesteissä

4 kommenttia

Uusi Passat on ensitesteissä. Aika paljon tulee kehuja. On ainakin houkuttelevampi auto kuin vanha malli. Ja alkaa olla monessa mielessä jo varsin lähellä perinteisiä "premium-merkkejä", mikä kai olikin Volkkarin idea.http://www.autoexpress.co.uk/volkswagen/passat/88891/saloonhttp://www.autocar.co.uk/car-review/volkswagen/passat/first-drives/vw-passat-20-bitdi-gt-4motion-first-drive-review

  
 • Kävin koeistumassa uuden Passatin. Tilava oli ja kuskin penkki todella hyvä, ainakin pitkälle. Comfortista alkaen etureunan korkeudensäätö vai olikohan kaikissa varustetasoissa???

  Mahduin jopa itse oman ajoasentoni taakse, mitä ei ole tapahtunut muussa kuin Superbissa, joka on kapeampi kuin uusi Passat.

  Muutenkin oli hyvän näköinen. Voisi jopa harkita, vaikka olenkin miettinyt S-Maxin hankintaa juuri takapenkin tilojen vuoksi.

    
 • http://www.hs.fi/autot/a1414121148558  "Hätätilanneavustin taas pysäyttää auton hallitusti, jos kuljettaja saa vaikkapa sairauskohtauksen."

  - Tuo pitäisi pappa-mersuissa olla vakiona  "Lisävarusteilla tunnelma muuttuu arvokkaammaksi, muttei yllä luksusluokkaan. Sitä varten VW-konsernissa on Audi, jolta on tulossa Passatin kanssa samaan perusrakenteeseen perustuva uusi A4 ensi vuonna."

  - Mtäh? Onko aidolle quattrolle jätettävä hyvästit A4:ssä?  EDIT: Jälkimmäinen lienee autotoimittajan väärinymmärrystä: http://www.auto-motor-und-sport.de/news/neuheiten-audi-a4-und-vw-passat-konkurrenz-aus-dem-eigenen-haus-8528045.html

    
 • "Eniten voi häiritä rengasmelu, joka on monien muidenkin nykyautojen vitsaus. Jyrinää kuului ajoittain jo Italian asfalteilla. Suomen karkeilla pinnoilla sitä on siis varmasti luvassa varsinkin, jos auton ottaa matalilla ja leveillä renkailla."  Eipä tuohon muuta lisättävää, varmaan Suomessa aivan kauhea. Ei tarvitse mennä edes haaveilemaan vanhan Bemarin vaihdosta. Kuvissa näyttää isoilta vanteilta, 18"? Onko mitään toivoa laittaa pienempää, 195/65R15 niin olisi varmaan jopa Passat hiljainen?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit