Audi-mies törttöilee taas

3 kommenttia

Audin suosio rattijuoppojen suosikkina on uskomatonta sekä meillä että maailmalla. milloin ajataan talon seinästä läpi tai yritetään poliisia karkuun Helsinkin keskustassa.http://www.kauppalehti.fi/etusivu/audi-mies+torttoilee+taas/201405679944

  
 • Tiettyjen lehtien uutisoinnissa on tullut tavaksi mainita automerkit Audi, BMW ja MB. Muilla merkeillä tehdyt sekoilut ei ylitä uutiskynnystä näissä tietyissä lehdissä tai ne ovat tehty ajoneuvoilla joidenka merkkiä ei tarvitse mainita ne kun ovat vain autoja.  Julkkisten törttöilyt myyvät ja jos ne on tehty vielä mainitsemillani automerkeillä niin aina vaan parempi lehden kannalta. Sitten alkaa tämä kommenttien kirjo jossa haukutaan kaikki samalla merkillä ajavat milloin milläkin solvaavalla päräytyksellä maanrakoon. Tämähän kertoo yleensä haukkujan omasta pahasta olosta, jota koitetaan keventää haukkumalla kaikki muut. Vaikka peilistä katsoo se suurin ongelma, sitä vain nämä eivät milloinkaan itse tiedosta vaikka pitäisi. Ja näin nämä samankaltaiset tarinat jatkavat elämistään näiden hyväkkäiden tunteikkaalla avustuksella.

    
 • Tuossa on jotain samaa, kuin yrityksessä yhdistää kaikki motoristit toistensa ajamisesta yhteisvastuulliseksi yksiköksi.  "Muutama motoristi / Audisti / ihanmitätahansamitäkirjoittajaeiitseole pilaa kaikkien muiden maineen"  Illuusiossa muiden yhteisvastuusta vain unohtuu, ettei keskiarvo kuvaa yhtään yksilöä, vaan otantaa kokonaisuutena. Siitä seuraa, ettei rispektiä voi ostaa edes tavisautokaupasta, vaan se pitää ansaita.

    
 • 740 GLE:

  Tuossa on jotain samaa, kuin yrityksessä yhdistää kaikki motoristit toistensa ajamisesta yhteisvastuulliseksi yksiköksi.

  "Muutama motoristi / Audisti / ihanmitätahansamitäkirjoittajaeiitseole pilaa kaikkien muiden maineen"

  Illuusiossa muiden yhteisvastuusta vain unohtuu, ettei keskiarvo kuvaa yhtään yksilöä, vaan otantaa kokonaisuutena. Siitä seuraa, ettei rispektiä voi ostaa edes tavisautokaupasta, vaan se pitää ansaita.
  Näinhän tuo. Toimittajat eivät nosta tiettyjä moottoripyörä merkkejä tikun nokkaan vaan niputtavat kaikki merkit vain moottoripyöriksi sen kummemmin erittelemättä. Siinä se selvä ero uutisoinnissa.  Tämän päivän yhdessä uutisessa toimittaja näki Mitsubishin (Evo VI) BMW:nä kunnes otti auton merkin (BMW) pois uutisesta huomatessaan kommenttien myötä erheensä. Kertoo jotain mikä merkki toimittajan päässä pyörii. Säälittävää asenteellisuutta joka saa jo huvittaviakin piirteitä. Toimittajat saisivat ottaa itseään niskasta kiinni näin vinkkinä etteivät munaa itseään ihan yhtenään.  http://www.metro.fi/uutiset/a1387803469145?ref=tf_iokisboksi&utm_campaign=tf-metro&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit