VW tekee enemmän makkaroita kuin autoja

5 kommenttia

Makkaroita myydään tuotenimellä ”VW-Originalteile” eli ”VW-alkuperäisosat”.http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/vw+tekee+enemman+makkaroita+kuin+autoja/201403658926

  
 • Ihan samaa makkaraa myydään myös Audin nimellä hinta vain 30% enemmän. Skoda makkaraa jota kuulema saa Saksassa Lidlistä on myös samasta tehtaasta. Samaa tavaraa hinta noin puolet vastaavasta Audi nimellä myydystä "premium"makkarasta.  Ps. Audi makkarassa kuulema laadukkaammat kuoret siksi se on premium makkaraa.

    
 • Nollakeulavolkkari:

  Ihan samaa makkaraa myydään myös Audin nimellä hinta vain 30% enemmän. Skoda makkaraa jota kuulema saa Saksassa Lidlistä on myös samasta tehtaasta. Samaa tavaraa hinta noin puolet vastaavasta Audi nimellä myydystä "premium"makkarasta.

  Ps. Audi makkarassa kuulema laadukkaammat kuoret siksi se on premium makkaraa.
  Ainakin Business makkarapakettiin mukana tulee S-line kuoret jotka on paljon maukkaammat kuin vakio kuoret.

    
 • Onko makkaroista levinnyt sisukset, ja meneekö takuuseen/virhevastuuseen?

  Ja onko Audi ja Skoda makkaran ainut ero muotoilu ja korkeampi hinta? Tuleeko Audi makkaroiden liha Unkarista?

    
 • Vanhoissa Audin makkaroissa oli solmut päissä tehhy rautalankasta ja niitä katkeili. Uusissa malleisse en ole kuullut että olis enää ongelmia kun kuori on solmittu kuminauhalla ja liha tosiaan tulee Unkarista. Sitä en tiedä onko siinä vähän hevosenlihaakin päässyt "vahinkossa" joukkoon.

    
 • Volkswagenin lihamestari lupaa että tänä kesänä olisi tulossa uudet vähärasvaiset mutta maukkaat Audi ultra makkarat kauppoihin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit