Vielä pärjää kesärenkailla!

6 kommenttia

Älkää nyt hyvät ihmiset vielä vaihtako talvikumeja alle kun luntakaan ei juuri ole ja nämäkin rippeet kohta sulaa. Menee vain tiet p*askaks.

  
 • Elä nyt jaksa ennää hyvä mies. Kyllä miulla on jo talvirenkaat alla. Siekö sitte tulet työntämään jos ei pääse kesärenkailla eteenpäin. Epäilempä hyvin vahvasti sitä. Ja siekö tulet sitte hinausautolla paikalle, jos lipsutan kesärenkalla ulos? Epäilempä hyvin vahvasti sitäkin. Tai sitten lähetän laskun siulle, jos ajan kolarin kesärenkailla. Siekö sen sitte maksasit? Mietipä tykönäsi sitä vaihtoehtoa.

  [J R muokkasi tätä viestiä 21.11.2004 klo 11:52]
    
 • Kyllä Etelä-Suomessa on tullut niin reippasti lunta, että menee kyllä urheilun puolelle jos vielä aikoo suvikumeilla liikkua. Sisä-Suomessa lunta on vähemmän, mutta sielläkin tien pinta on paikoitellen jäinen, joten jättäisin kyllä puheet kesärenkaista ja tässä vaiheessa.

  Älkääkä sitten alkako vääntämään sitä iänikuista kinaa nastojen ja kitkojen paremmuudesta.!

    
 • Missä oikein oleskelet A-S? Japanissa vai?

  Ihan turha selittää, että vielä pärjää. Kysy niiltä niin monilta, jotka ovat jo kesänakeilla autonsa tänä talvena romuttaneet. Miten voisi pärjätä kesänakeilla, kun talvirenkaillakin saa paikoitellen ajella todella varovaisesti...

  Nollakelejä on kyllä luvattu viikolle, mutta se ei sitä kesärenkailla ajavaa paljon lämmitä, jos täytyy aamulla lähteä töihin mukavassa 10 asteen pakkasessa. Jopa rannikollakin (Turussa) on enemmän lunta kuin koko viime talvena yhteensä :wink: :grin:

    
 • A-S ajaa postilaatikolle ja takaisin. :wink:

    
 • Kyllä taitaa olla talvi kumien aika.Vaikka kesästä onkin niin lyhyt aika!

    
 • Tänä aamulla juuri katselin kun tehtiin hätäjarrutuksia ja meinaattiin mennä edessä menevää päin. Eli hyvät renkaat, vilkun käyttö ja turvaväli. Kyllä nyt kaikilla on varmaan talvirenkaat?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit