Rekisteriote

4 kommenttia

vai mikä se nyt uudelta nimeltään onkin, tuli ripeästi autorekisterikeskukselta. Perjantaina iltapäivällä ajoin rutkun ulos liikkeestä ja tänään tiistaina postilaatikko jo kolahti.

Se, mikä mieltäni hämmensi, oli että asiapaperit tulivat kotiin tavallisen postin mukana. Viimeksi jouduin kuittaamaan ne postikonttorilta. Taisi kyllä olla jokin lunastusmaksukin.

Mitäs jos paprut olisivat matkalla kadonneet tai "kadonneet". Mukanahan oli molemmat osat joten ilmoitusosan joutuminen vääriin käsiin saattaisi olla riskaabelia?

  
 • Ne kutsuvat sitä palveluksi.

    
 • Edellisellä kerralla taisi tulla samassa kuoressa myös ilmoitusosa, eikö? Siksi se on pitänyt postista noutaa.

    
 • Niin, siis edellisellä kerralla, reilut 3 vuotta sitten, paperit sai postista kuittausta vastaan.

  Nyt auton vaihdon jälkeen tupsahti postilaatikkoon kirjekuori jossa oli niin tekninen osa kuin ilmoitusosakin. Miksi he pelkkää teknistä osaa lähettäisivät? Postilaatikko ei ole lukittava, joten siellä se kirje lojui kaiken kansan ulottuvilla kunnes tulin töistä kotiin.

  Paperit ovat vielä hieman naurettaviakin, ohjeessa tarkkaan selitetään, kuinka ilmoitusosan erottaa teknisestä osasta siitä, että niissä on reunassa eri väriset väriraidat. Minä ainakin tunnistin paperit siitä, että toisessa lukee lomakkeen yläreunassa selkein kirjaimin "tekninen osa" ja toisessa "ilmoitusosa".

  [Jeppe Niilonpoika muokkasi tätä viestiä 26.11.2004 klo 20:24]
    
 • Siinä tapauksessa. Ajattelin että otit tällä kertaa rahoituksen, jolloin et luonnollisesti saa ilmoitusosaa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit