Massiiviset öljyntoimitukset alkavat

1 kommentti

Aiheesta enemmän polttokennouutisten sivuilla:

http://www.h2cars.biz/artman/publish/article_728.shtml

Onko tämä sitten hyvä vai huono? En tiedä. Talouden kasvulle ja koroille ilmeisesti hyvä asia, päästöille niin ja näin. Tosin polttomoottorit ovat valtavasti kehittyneet, ja kehittyvät edelleen. Verottajalle hyvä asia, ainakin Suomessa, kunhan vain ei öljyn hinta laske. Mitä kalliimpi raaka-aine, sitä enemmän ansaitsee valtio. Kaukasuksen poliittinen tilanne? Ehkä se rauhoittuu, koska raha ja hyvinvointi kiinnostaa kaikkia, eikä ehkä sittenkään sabotaasit ole ensisijaisen tärkeä tälle 1770 km pitkälle öljyputkelle Välimerelle saakka. Sen täyttö kestää muuten 2 kk, joten tavaraa mahtuu!

  
 • Lainaus:
  12.06.2005 klo 14:51 SixPack kirjoitti
  Talouden kasvulle ja koroille ilmeisesti hyvä asia, päästöille niin ja näin. Tosin polttomoottorit ovat valtavasti kehittyneet, ja kehittyvät edelleen. Verottajalle hyvä asia, ainakin Suomessa, kunhan vain ei öljyn hinta laske. Mitä kalliimpi raaka-aine, sitä enemmän ansaitsee valtio.


  Eikös bensiinin ja dieselin vero ole nykyään kiinteä hinta per litra? Valtion siis lienee syytä ylläpitää kulutusta, ei niinkään toivoa korkeaa hintaa. Kansantaloudellisesti myös korkea hinta on erittäin hankala, joten tuskin sitä valtiovarainministeriössä toivotaan.

  Ympäristö tuhoutuu joka tapauksessa, siitä alan olla päivä päivältä varmempi...Mitään sellaista kehityskulkua ei globaalisti ole näköpiirissä, joka pystyisi pysäyttämään tämän kiihtyvän ekosysteemien tuhoutumisen ja saastuttamisen (vai pitäisikö sanoa tuhoamisen). :cry:

  Ympäristöongelmat tulevat kriisiytymään seuraavien 10-20 vuoden aikana ennen näkemättömällä tavalla. Valtiovallan kannattaisi alkaa jo kiireesti sopeuttamaan yhteiskuntaa uusia haasteita varten, ennen kuin on myöhäistä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit