Työkoneet tiellä

3 kommenttia

Ihmetyttää byrokraattien järjenpuute , kun tietoni mukaan työkoneet eivät saa käyttää varoitusvilkkua siirtoajossa. Mitä haittaa siitä olisi?
Hyötyä kyllä , kun hitaan havaitsisi ajoissa. Kaikkiín hitaisiin myös maatalouskoneisiin vilkku ja sen käyttö pitäisi määrätä pakolliseksi.
Työkoneenkäyttäjät voisivat olla lainlaatijoita viisaampia ja käyttää vilkkua vastoin asetusta. Uskon , että poliisi ei ole niin tyhmä , että sakottaisi. Lisäksi voi selittää , että se unohtui tai että tekee työtä tiellä.

  
  • Kyllä ainakin jotkut ovat käyttäneet sellaista vilkkua, siirtoajossakin. Ilmeisesti he eivät tiedä että se on laitonta tai sitten he vain haluavat näkyä turvallisesti.

      
  • Saahan sitä näkyä kunhan eivät käytä työvaloja takana. Olin ajaa traktorin perään kun tämän kuski oli jättänyt takana olevat työvalot päälle jolloin näytti aivan vastaantulevalta autolta. Valot näkyivät mäenharjan takaa ja kun pääsin mäen päälle niin tulikin kiire jarruttaa kun tajusin että minun kaistalla tulee joku "vastaan".

      
  • Millaisissa koneissa saa olla sellaiset pyörivät ja vilkkuvat "työvalot"? Onko mitään ns.täsmällisempää tietoa?

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit