Ei kai naisetkin...

3 kommenttia

Naiset, nuo ihanat elämänsulostuttajamme, jotka yleensä liikenteessä näyttävät esimerkkiä maltillisella ja varovaisella ajotavallaan, ovat havaintojeni mukaan alkaneet käyttäytyä hämmästyttävän aggressiivisesti ratin takana!

Tänä aamuna taas yksi esimerkki. Nuori nainen ratin takana, monissa paikoissa reilusti ylinopeutta ja täysin turhaa edellä ajavan takapuskurissa roikkumista. Ja vastaavia tapauksia on viime ajoilta yllättävän monta; omien havaintojeni mukaan aivan liian kovia tilannenopeuksia väärissä paikoissa ja uhkarohkeita ohituksia. Lehtitietojen mukaan myös lisääntyneessä määrin rattijuopumuksia, tieltäsuistumisia ja ylinopeuksia.

No, en yleistä, sillä edelleen n. 95% naisista ajaa varovasti - jotkut kieltämättä vähän rasittavankin varovasti - ja sääntöjen mukaan. Mutta aggressiivisesti ajavien nuorten naisten määrä tuntuu olevan kasvussa. Ovatko he nyt sitä siideripäissään kaupungilla riehuvien ja riitaa haastavien kovakuoristen pissiksien sukupolvea, joiden täytyy kokea kaikki mahdollinen jo alle 15-vuotiaina ja jäljitellä joidenkin itseään täynnä olevien miesten naurettavaa käytöstä? Ja valitettavasti näköjään myös liikenteessä?

  
  • Naiset syyllistyvät yhä useammin väkivaltarikoksiin, joten kai se henkinen pahoinvointi näkyy liikenteessäkin. Siitä sitä jälkeä syntyykin, kun nainen alkaa riehua liikenteessä. Heidän ajotaitonsa on keskimäärin miehiä huonompi, tähän asti heitä on suojellut heidän järkevämpi asenteensa. Sen vaikutus on ollut niin vahva, että vaikka tiedot ja taidot ovat selvästi huonommat, naiset ovat huomattavasti turvallisempia kuljettajia. Miehen asenne ja naisen taidot on paha yhdistelmä.

      
  • Kymmenen Naista kymmenen ylinopeutta,se siintä %.

      
  • Eikö joku nainenkin oli ajanut pyörällä tutkaan 190km/h ja joskus aikaisemmin autolla 180km/h. En nyt ihan tarkkaan muista... Mutta yleensä naiset ovat selvästi rauhallisempia kuin miehet.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit