Lipsuuko ote?

4 kommenttia

Aamun HeSa:ssa oli parin villa paita tutkijan vastine viimeviikkoiseen kaulus paita professorin liikenneturvallisuustyötä kritisoineeseen kirjoitukseen. Muuten tarina oli tuttua punavihreän poliittisen agendan mukaista huijaushuttua, mutta lopussa villa paita tutkijat luettelivat tehokkaina liikenneturvallisuutta parantavina keinoina esimerkiksi virhepistejärjestelmän, automaattivalvonnan lisäämisen pääteillä, rattijuopumusvalvonnan lisäämisen ja autokannan uusiutumisen nopeuttamisen.

Mistä nyt tuulee? Lipsuuko systeemin ote omistaan? Miten propagandan päämedia laski lapsuksen läpi? Vai ***tuilevatko ne vain kansalle ja nauravat risu partaansa tietäessään suunnitelmista autoverotuksen kiristämisestä edelleen?

  
 • He lukevat tätä nettipalstaa katos, ja hoksaavat, että on olemassa muitakin mielipiteitä. Pisteytysjärjestelmän voi kopioida suoraan Saksasta tänne, osoittautunut hyvin toimivaksi, joten sitä ei tarvitse kovin tutkia enää. Jättäisivät autoverot rauhaan ja nostaisivat ennemmin alkoholiveron sinne missä oli. Kaikenlaista riesaa viina tuo mukanaan liikenteessä ja kodin seinien sisällä, näin se tulee vain yhteiskunnalle eri piilokuluina kalliiksi + henkilötragediat.

    
 • Lainaus:
  22.08.2005 klo 08:34 SixPack kirjoitti
  He lukevat tätä nettipalstaa katos, ja hoksaavat, että on olemassa muitakin mielipiteitä. Pisteytysjärjestelmän voi kopioida suoraan Saksasta tänne, osoittautunut hyvin toimivaksi, joten sitä ei tarvitse kovin tutkia enää. Jättäisivät autoverot rauhaan ja nostaisivat ennemmin alkoholiveron sinne missä oli. Kaikenlaista riesaa viina tuo mukanaan liikenteessä ja kodin seinien sisällä, näin se tulee vain yhteiskunnalle eri piilokuluina kalliiksi + henkilötragediat.


  Toivottavasti ei kopioida ranskasta jossa kuulemma on 2 miljoonaa kortitonta autokuskia. Ovat viitanneet kintaalla koko ajokieltoasialle ja surutta ajavat kortitta. Jos tuo suomeen tulee, niin toivottavasti olisi edes jollaintapaa järkevä ja kohtuullinen.

  [Sumaha muokkasi tätä viestiä 22.08.2005 klo 15:53]
    
 • Lainaus:
  22.08.2005 klo 08:34 SixPack kirjoitti
  Jättäisivät autoverot rauhaan ja nostaisivat ennemmin alkoholiveron sinne missä oli. Kaikenlaista riesaa viina tuo mukanaan liikenteessä ja kodin seinien sisällä, näin se tulee vain yhteiskunnalle eri piilokuluina kalliiksi + henkilötragediat.


  Joo, kyllä mulla on varaa ostaa se perjantaipullo, vaikka maksais kaksikin kertaa nykyisen hinnan, mutta se viinaverohan laskettiin pääasiassa vain noiden pääkaupunkilaisten takia, ettei ne lähde laivalla hakemaan sitä viinalastia lahden toiselta puolelta, millon juotaisiin samanverran, mutta verotulot jäis Viroon.

  Pudottaisivat ennemmin noita ravintolajuomien hintoja, niin saataisiin ihmiset valvottuihin olosuhteisiin eikä jäätäisi kotia tissuttelemaan, missä ensiks piestään akka ja sitten lähdetään kännissä autoileen, kun tulee kavereita ikävä.

    
 • Kyllähän ne kortin voi viedä mutta ei ajotaitoa! :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit