Montako miljoonaa on yksi Rafael?

1 kommentti

Forttumin mies on hammasta kiristellen ja valittaen maksanut Rafael-myrskyn vahinkoja miljoonan euron edestä. Samaan aikaan rahaa jaetaan 300 Rafelin edestä optioina Forttuminmiehille loistavasta liikkeen johdosta. Näemmä asiakkaat eivät ole tärkeitä Forttuminmiehelle kun tuolla rahalla, mitä johto saa korjaisi myrskyvahinkoja 300 vuotta.

http://www3.ilkka.fi/servlet/page?_pageid=5402&_dad=portal30&_schema=PORTAL30&depa=12&id=3275851

Ihmettelen minkälainen "palveluyritys" Forttumi on? Asiakkaista ei piitata loppujen lopuksi paskaakaan, oma suu on tärkein ja kassasta löytyy ylimääräistä rahaa kupattavaksi. Alentaisivat edes siirtomaksuja koko rahan edestä!

  
  • Forttuminmies tienasi yhdeksän Rafaelia (9 milj. euroa) optiopottina, tuolla kertarysäyksellä päällystäisi valtatietä 150 kilometriä. Vastaavasti presidentin vuosiansiolla sitä vetäisi pariikilometriä. Tavalliselle keskipalkkaiselle, jonka kuukausi ansiot on 2400 euroa, yhdeksän Rafaelin tienaamiseen menee 300 vuotta.

    Forttuminmiehen lisäksi myös Forttumin tytöille ja pojille jaetaan 300 miljoonaa Rafaelia, tuolla summalla päällystäisi valtateitä 5000 kilometrin verran...

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit