PELKÄÄTKÖ ITÄREKKOJA?

6 kommenttia

Luin tapauksesta, jossa itäveli oli ajellut muistaakseni 32 tuntia yhtä soittoa Hanko-Vaalimaa reitillä autonkuljetusautoa, ja nukahtanut rattiin sillä seurauksella, että törmäsi vastaantulevaan bussiin.


Mitenkäs koet liikenteen Hanko-Vaalimaa välillä?

Pelottaako itärekat enemmän kuin suomirekat vai ihan sama millä kilvillä kulkee?

Itse koitan tarkkailla normaalia enemmän noita itärekkojen liikkeitä.

Toistaiseksi vaaratilanteita 0 kpl niiden kanssa.

:sunglasses: :sunglasses:

  
 • Ei pelota ainakaan sen enempää kuin suomalaiset. Aina, kun itärajalla päin asioinut, ovat velivenälaiset ajaneet oikein nätisti. Enemmän olen törmännyt suomalaisten rahtareiden törttöilyyn. (täysin järjettömiä ohituksia leveäkaistatiellä, puskurissa roikkumista jne.)

    
 • Hyvin nuo näyttävät liikkuvan enimmäkseen. Pahimmat törpöt ovat olleet suomalaisia (mm. risteysalueella ohi ja perässä roikkumista ylinopeudella). Suurin osa suomalaisistakin ajaa hyvin, mutta mukaan mahtuu aina muutama mätäpaise.

  90-luvun alkupuolella itärekkojen kunto taisi olla huolenaihe. Kalusto oli neuvostomallia, ja kunnossapito oli retuperällä neuvostoliiton romahdettua.

  [K10 muokkasi tätä viestiä 04.05.2007 klo 19:30]
    
 • En pelkää mitään autoja, mutta väistelen tasapuolisesti kaikkia! :sunglasses:

    
 • Tämän päivän Hesarissa oli juttu, jossa kolme venakkokuskia ajoi reippaassa humalassa noita autorekkoja.Jopa yli 3 promillea.

  Pojilla taitaa olla vodkaa viihdykkeenä tylsässä hommassa!


  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

    
 • Kyllä pelkään.

  Itärekkaralli Suomen jo nyt huonoilla teillä on kasvanut aivan käsittämättömiin mittoihin. Sehän ei näy joka paikassa tasapuolisesti mutta Kaakkois-Suomessa ja Etelä-Karjalassa se on mieletön ongelma.

  Ehdotankin että kaikille niille alueille joissa liikkuu paljon ryssärekkoja annetaan verohelpotuksia alennetun veroprosenttien muodossa. Tämä veroale annetaan siis tavallisille asukkaille. Kulut kuitataan suoraan valtion pussista... Tulee hiukan kompensooitua haittoja.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit