Lähivakuutusko huonoin korvaaja?

3 kommenttia

Jouduin liikenneonnettomuteen, jonka jälkeen olen taistellut enemmän Lähivakuutuksen korvauskäsittelijöiden kanssa, kuin tervehtymiseni kanssa.Lähes jokainen lääkärikäynti on tyrmätty "-ei syy-yhteyttä liikennevahinkoon"-tekstillä. Jos tällä eivät väistä korvausvelvollisuuttaan on syy rappeumassa tms.Onko jollain kokemusta vielä huonommasta korvaajasta?Aion heti vaihtaa yhtiötä, kunhan Liikennevahinkolautakunnassa on kaikki valitukseni käsitelty.Onko suosituksia mihin kannattaa vaihtaa?

  
 • Aluksi pahoittelut kokemasi epäonnen johdosta.  Mutta vakuutuksillä ja yhtiöillä ei ole eroja kuin laskujensa puolesta. Kukaan ei aja siten, että pitäisi korvaustapahtumaa mahdollisena, todennäköisyydestä puhumattakaan. Ja kansanviisauden mukaan salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan.

    
 • Lienekkö tuolla yhtiöllä isompaa merkitystä! Itselläni on taas päinvastaiset kokemukset ko. yhtiöstä! Viimeisen 15 vuoden aikana ollut koira, liikenne ja terveyden suhteen asiointia ja ei valittamista!

    
 • On kait vähän kuten kiinteistöhuolto, siis kuka halvimmalla jättää velvollisuutensa tekemättä, nuiden molempien kilpailutus? :tongue:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit