Liikennevalvontaa Tanskan tapaan

3 kommenttia

http://speedbandits.dk/

Erittäin jämäkkä idea. Tuolla konstilla nopeusrajoitusten noudattaminen lisääntyy huomattavasti. Ja tuskin kovin monella autoilijalla olisi mitään tuollaista liikennevalvontaa vastaan. Kesällä toimii vallan mainiosti, mutta talven varalle on kyllä keksittävä jotain muuta. Tai olisihan se kivaa, jos samaa liikennevalvontaa voitaisiin myös talvella suorittaa, mutta epäilempä kyllä vahvasti sitä asiaa.

[J R muokkasi tätä viestiä 26.11.2006 klo 11:22]
  
 • Hyvältä näyttää. :sunglasses:

    
 • Suomessa kukkahattutädit sun muut "tiedostavat piirit" laittaisivat noiden pimujen tilalle varmaankin karvaisia irakilaismiehiä tangoissa.... valitettavasti.

    
 • Pitää ihailla muutamien ennakkoluulotonta suhtautumista tiedottamiseen. En usko, että tuo yksittäisenä tekona parantaa rajoitusten noudattamista ja sitä kautta liikenneturvallisuutta, veikkaan että se saattaa paikallisesti jopa huonontaa sitä ilmeisistä syistä, mutta tämä herättää keskustelua ja se on aina hyvä asia. Niin mielelläni kun noita rauhasia itse katselenkin, ymmärrän kyllä että juuri tämä tapa häiritsee monia naisia. Voin myös kuvitella vaikeudet kun vanhemmat selittävät lapsilleen miksi täti heiluttaa tissejään tien vieressä, miksi isä vilkuttaa tädille ja miksi äiti löi isää.

  Mutta taas saatiin satojen tuhansien ihmisten huomio tärkeään asiaan, oikeastaan kolmeen.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit