Päälleajo-oikeus

3 kommenttia

Päälleajo-oikeus on olemassa tietyin edellytyksin. Päälleajajan pitää olla ruotsinkielinen, päälleajetun pitää olla suomenkielinen sekä pitää olla ruotsinkielisessä kunnassa. Nämä edellytykset kun täyttyy, niin päälleajo on sallittua Maalahden käräjäoikeuden päätöksellä. Lisäksi Vaasan hovioikeuskin totesi päälleajon olleen sallittu.https://www.youtube.com/watch?v=VD7fU7yElmM

  
 • Tietääkö kukaan menikö tuo asia korkeimpaan oikeuteen ja jos meni, niin mikä oli tuomio?

    
 • J R:

  Tietääkö kukaan menikö tuo asia korkeimpaan oikeuteen ja jos meni, niin mikä oli tuomio?


  Oikeuden ratkaisut vaikuttaa aika ihmeellisiltä aina välillä.  Muuten on helppo keksiä tilanteita, joissa jarruttaja ja vasemmalle kääntyjä on syyllinen allejäämiseensä. Vilkun ajoissa kytkeminen on myös suhteellista. Moni ryhmittyy ihan väärään laitaan, ja vilkkuakin käytetään joskus kumpaan suuntaan sattuu, vaikkei vilkun käyttö tai käyttämättömyys syyllisyyttä määrittäisikään.

    
 • Ylinopeutta ajamalla menettää päälleajo-oikeuden: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060815685346_uu.shtml  Mikkeliläinen 36-vuotias rekkakuski tuomittiin kuudesta kuolemantuottamuksesta ja liikenteen vaarantamisesta 2 000 euron sakkoihin hetki sitten Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa annetussa tuomiossa.
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit