Uusi 300 hv Hyundai Coupe

3 kommenttia

http://www.autoblog.com/photos/2008-hyundai-coupe/

Aika nätti pakkaus tämä uusi Hyundai Coupe! Neloskoneessa 215 heppaa ja 3,8-litraisessa kutosessa 300 oria. Selvästi sukua nykyiselle mallille mutta rajumman näköinen. Luultavasti hinnatkin ovat järkevät, joten yhä useampi pääsee Suomenkin ( edelleen ) kovassa verotuksessa nauttimaan urheiluautosta. Vai onko tämä urheiluauto? No, tila-auto se ei ainakaan ole, vaikka neljä pääseekin kyytiin ja takakontti on iso.

Varmaan maailmalla kova kilpailija Nissan 350Z:lle, jossa on vain kaksi paikkaa ja noin 300 heppaa. Selvästi paremman näköinen kuin mainittu Nissan, jonka keula on todella outo. Hyundaissa myös Audi TT:lle haastaja; kuka haluaisi kalliin ja ruman Audin jos saa samoilla ominaisuuksilla mutta paremmin varuistein ja paremmalla kestävyydellä edullisemman auton?

  
 • Lainaus:
  08.11.2007 klo 18:36 Anders-Simo kirjoitti
  http://www.autoblog.com/photos/2008-hyundai-coupe/

  Aika nätti pakkaus tämä uusi Hyundai Coupe! Neloskoneessa 215 heppaa ja 3,8-litraisessa kutosessa 300 oria. Selvästi sukua nykyiselle mallille mutta rajumman näköinen.  on ihan hyvännäköinen ja mielyttää muutenkin kyllä, mutta Nissaniin on valovuosi matkaa mitä tulee fiilis/karisma/imago -asioihin.
  näin niinkun henkilökohtaisena mielipiteenä... :kiss:

    
 • On kyllä ulkoapäin onnistuneen näköinen auto! 350Z on vaan niin pätevä vempele, että tuon täytyy olla paras auto, mikä on Koreasta tullut, jos sen haluaa haastaa. Sama pätee kyllä uuteen TT:eenkin, harvinaisen onnistunut auto sekin, valovuoden edeltäjäänsä edellä. Tosin perusmalli on etuvetoinen..

    
 • Lainaus:
  09.11.2007 klo 10:33 individual kirjoitti
  On kyllä ulkoapäin onnistuneen näköinen auto! 350Z on vaan niin pätevä vempele, että tuon täytyy olla paras auto, mikä on Koreasta tullut, jos sen haluaa haastaa. Sama pätee kyllä uuteen TT:eenkin, harvinaisen onnistunut auto sekin, valovuoden edeltäjäänsä edellä. Tosin perusmalli on etuvetoinen..


  Se etuvetoinen 2.0T:hän on noista selvästi parempi ajettava.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit