BMW julkisti uuden Power eDrive Plug-In-Hybrid -järjestelmän, joka voi tuottaa jopa 670 hevosvoimaa

35 kommenttia
2»
 • ritsa:


  Olen kyllä läheltä seurannut teinien uhoa mutta sinä olet aivan yliveto.
  Olen kyllä seurannut (onneksi en läheltä ) kouluttamattomien, jääräpäisten, vanhojen, katkerien totaalijunttien trollailua, mutta sinun viestiesi -anteeksi siis tyhjää täynnä olevien typerien heittojesi- sisältö on tyhjempää kuin juuri mikään mitä olen nähnyt.  Taaskaan et uskalla sanoa mitään. Uhoat kyllä, mutta pelkäät oikeasti tarttua asiaan. (Ja syystäkin pelkäät oikeasti väittää mitään, koska sinä et tiedä mistään mitään.) Säälittävä pelkuri.

    
 • Putput:

  ritsa:

  Olen kyllä läheltä seurannut teinien uhoa mutta sinä olet aivan yliveto.


  Olen kyllä seurannut (onneksi en läheltä ) kouluttamattomien, jääräpäisten, vanhojen, katkerien totaalijunttien trollailua, mutta sinun viestiesi -anteeksi siis tyhjää täynnä olevien typerien heittojesi- sisältö on tyhjempää kuin juuri mikään mitä olen nähnyt.

  Taaskaan et uskalla sanoa mitään. Uhoat kyllä, mutta pelkäät oikeasti tarttua asiaan. (Ja syystäkin pelkäät oikeasti väittää mitään, koska sinä et tiedä mistään mitään.) Säälittävä pelkuri.
  :lol:

    
 • "Tunnustaudunko sittenkään?  Sitähän ne idiootit usein tekevätkin kun he nolaavat itsensä täysin: virnistävät kuin idiootit kun eivät tiedä miten muutenkaan reagoida. Minun laittamani linkit ovat aika yksiselitteisiä.  Selvästikään sinulla ei ole mitään käytännön EIKÄ teorian hajua eri vetotapojen ominaisuuksista ja erilaisuuksista. Pelkkää 1970-luvun Esson baarin tason ennakkoluuloa.  Sinun turvallisuushöpötyskin on totaalisen perustelematonta: siitä vaan keksimään yksikin tapa millä takavetoinen on turvattomampi! Minä taas pystyn todistamaan aukottomasti että takavetoisen sladitellessakin meno on täysin turvallista, ihan samalla tavalla kuin etuvetoisellakin ajonvakautus päällä!!  (Voin vain kuvitella kuinka sinulla nyt aivoissa ratakset yrittävät pyöriä kun koitat käsitellä tuota juuri lukemaasi lausetta: eikun hetkinen, en usko että pystyt käsittelemään sitä mitenkään kun sinulla ei ole hajuakaan siitä mitä voisin tarkoittaa ja muutenkaan sinä et kykene ottamaan vastaan tietoa muilta, ajattelemaan asioita jne. vaan syydät vain selkärankaasi muodostuneita yksinkertaisia 'totuuksia ja 'nyrkkisääntöjä')... "

  ------------------------------

  Tästä on kyllä huono enää jatkaa. Kaikessa ajokoulutuksessa moottoripyöristä raskaaseen kalustoon löytyy se marginaalinen porukka, joiden osalta ei ole mitään tehtävissä. Onnea. Älä tapa itseäsi tai muita tuolla liikenteessä. Säästä muut, älä vastaa enää tähän viestiin.

    
 • inspektor70:

  "Tunnustaudunko sittenkään?

  Sitähän ne idiootit usein tekevätkin kun he nolaavat itsensä täysin: virnistävät kuin idiootit kun eivät tiedä miten muutenkaan reagoida. Minun laittamani linkit ovat aika yksiselitteisiä.

  Selvästikään sinulla ei ole mitään käytännön EIKÄ teorian hajua eri vetotapojen ominaisuuksista ja erilaisuuksista. Pelkkää 1970-luvun Esson baarin tason ennakkoluuloa.

  Sinun turvallisuushöpötyskin on totaalisen perustelematonta: siitä vaan keksimään yksikin tapa millä takavetoinen on turvattomampi! Minä taas pystyn todistamaan aukottomasti että takavetoisen sladitellessakin meno on täysin turvallista, ihan samalla tavalla kuin etuvetoisellakin ajonvakautus päällä!!

  (Voin vain kuvitella kuinka sinulla nyt aivoissa ratakset yrittävät pyöriä kun koitat käsitellä tuota juuri lukemaasi lausetta: eikun hetkinen, en usko että pystyt käsittelemään sitä mitenkään kun sinulla ei ole hajuakaan siitä mitä voisin tarkoittaa ja muutenkaan sinä et kykene ottamaan vastaan tietoa muilta, ajattelemaan asioita jne. vaan syydät vain selkärankaasi muodostuneita yksinkertaisia 'totuuksia ja 'nyrkkisääntöjä')... "
  ------------------------------
  Tästä on kyllä huono enää jatkaa. Kaikessa ajokoulutuksessa moottoripyöristä raskaaseen kalustoon löytyy se marginaalinen porukka, joiden osalta ei ole mitään tehtävissä. Onnea. Älä tapa itseäsi tai muita tuolla liikenteessä. Säästä muut, älä vastaa enää tähän viestiin.
  Onnea vaan etuvetoisen 80-luvun Corsasi kanssa! Älä anna todellisuuden häiritä jääräpäistä, katkeraa, avautumistasi impotentin vihan kourissa, vanha käppänä! Mahtaa harmittaa olla totaalisen väärässä asiassa jossa sinulla on noin kova tunne ja viha mukana!

    
 • Putput:  Onnea vaan etuvetoisen 80-luvun Corsasi kanssa! Älä anna todellisuuden häiritä jääräpäistä, katkeraa, avautumistasi impotentin vihan kourissa, vanha käppänä! Mahtaa harmittaa olla totaalisen väärässä asiassa jossa sinulla on noin kova tunne ja viha mukana!
  No kyllä se näistä sähköbemareistakin vielä taivas bemarimiehille aukenee. Kutoskone kuuluu kaiuttimista ja tie nirvanaan on löytynyt. :innocent:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit