Laatuluokan uudet valtiaat VW Passat ja Skoda Superb

1 kommentti

Teknavi testasi laatuluokan farmarit.

http://teknavi.fi/autot/vertailu-bmw-5-mercedes-benz-e-skoda-superb-ja-vw-passat-laatuluokassa-uudet-valtiaat

"5-sarjalaisen voimalinja viehättää, ja se on myös erinomaisen mukava matkakumppani. BMW:ssä on paras ohjaus, mutta muiden ajo-ominaisuuksien osalta se ei pysty vastaamaan VW:n eikä Skodan vauhtiin."

"E-luokka on mukavuutta arvostavan valinta – ja etenkin pidemmälle matkalle. Voimalinjan ja ajo-ominaisuuksien osalta se jää kuitenkin perän pitäjäksi. Myös ohjaamossa näkyy se, että Eemeli on tulossa elinkaarensa päähän."

"Passat todistaa olevansa paitsi ylemmän keskiluokan myös laatuluokan valtias. Voiton takeina ovat auton hyvät tilat, miellyttävä matkustusmukavuus sekä suvereeni moottori ja vaihteisto. Myös laatuvaikutelma vakuuttaa."

"Superbin parhaita ominaisuuksia ovat sen tilat – etenkin väljä takamatkustamo sekä suuri kontti. Voitto karkaa Skodalta ennen kaikkea sen hieman heikomman mukavuuden sekä Passatia huonomman ajettavuuden takia."

  
  • Joo, Passat kyllä tarjoaa todella rahalle vastinetta. Uusi Passat on Car of the Year - Vuoden Auto Euroopassa, Vuoden Auto Suomessa ja TM Talviauto 2015 sekä Tuulilasin että Tekniikan Maailman vertailuvoittaja. Ja hinta 27.000€ alkaen. 4-vetoisena 33.800€. Ei voi kyllä valittaa kun laatuakin kehutaan joka suunnasta.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit