Rengastesteistä

2 kommenttia

Olen ollut Michelin renkaiden käyttäjä kauan ja niin nytkin ostin ko.renkaat luettuani rengastestin Tekniikanmaailmasta. Testin tiedoissa mainitaan ko. renkaiden valmistusmaaksi
Saksa, yllätys oli suuri kun kotona tutkin renkaiden tekstejä tarkemmin niin löytyi: made in russia. Väkisinkin tulee mieleen että onko ostamissani renkaissa sama laatu kuin testissä
olleissa renkaissa. Rengasliike on tunnettu isompi liike.
nimim. Jokke K

  
  • Olisin altis ajattelemaan, että valmistusmaalla on sittenkin aika vähän vaikutusta tuotteen laatuun, jos vain tehdas asettaa kaikkialla valmistetuille tuotteille samat kriteerit raaka-aineen ja työn suhteen. Jos Monsieur Michelin määrää, että tällaista kumiseosta, tällaista kudosta, näin se valmistetaan ja noin sitä valvotaan, niin sellaistahan sieltä tuutin päästä tulee, sijaitsi se tuutti sitten Pariisissa tai Pietarissa. Ei se Igor Ivanovitsh päätä sitä renkaan laatua.

    Ajoittain kuulee kaikenlaista kommenttia siitäkin, miten Britanniassa kasatut Toyotat ovat niin paljon huonompia kuin Japanissa kootut. Miksi ne olisivat. Tietysti eri markkina-alueille voidaan tehdi erilaista kalustoa, mutta jos autot tai renkaat ovat tarkoitetut samoille markkinoille ja niitä myydään saman hintaluokan tuotteina, miksi valmistaja haluaisi valmistaa jollain tuotantolaitoksellaan huonolaatuisia tuotteita? Mitä järkeä siinä olisi. Jollei John Smith suostu asentamaan Avensiksen kojelautaa oikein, hänen tilalleen otetaan joku joku toinen. Kyllä britteinsaarillakin aivan varmasti on osaavaa ja tunnollista työvoimaa. Aivan hassua ajatella, jonkun kansan erityispiirre olisi kyvyttömyys koota teknisiä vempeleitä annettujen ohjeiden mukaan. Ja jos niin olisikin, Britteinsaarilta löytyy miljoonia intialaisia ja bangladeshilaisia siirtolaisia ja tuhansia puolalaisia putkimiehiä.

    Venäjällä ei tätä muukalaislegioonaa samoissa määrin ole, mutta kyllä 140 miljoonan ihmisen joukosta nyt varmaan yhden rengastehtaan tarpeisiin löytyy tunnollistakin väkeä, jos sellaista halutaan ja vaaditaan.

      
  • Mulla on autossa MICHEL kesärenkaat Volvossa alla. Ja tykkään ajaa Michelinin renkailla niiden hiljaisen ja vähäisen rengasmelun vuoksi.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit