Rosenlew-pakastimen huolto

1 kommentti

Kerro, mikä vialla! Huoltofirma ei halunnut selvittää maililla, toinen putiikki ei vastaa, jotta pääsis kyselemään. Haluaisin asiantuntijan lausunnon etukäteen, mikä voisi mahdollisesti olla vialla ja mitä huolto kustantaisi. Maallikolle ko. huoltomiehet voivat kertoa ihan mitä vain ja laskuttaa yhtä suolasesti kuin pesukonehuoltajat. Ja sitten stoori:
2003 keväällä hankittu Rosenlewin täyskorkea pakastinkaappi, yhdellä ovella. Kesällä 2003, kovissa helteissä lomalta palattuani pakastimen hälytysvalo vilkkui ja osoitti, että pakkanen oli ollut -11 astetta. En tilannut huoltoa, kun kone toimi jatkossa ok. Viime talvenkin toimi moitteettomasti. Nyt tänä kesänä taas lomalta palattuani sama homma, valo vilkkui. Oireet nyt: pakkasen tila vaeltelee siten, että muutaman kerran vuorokaudessa pakkanen laskee mittarin mukaan edelleen -11 asteeseen. Pakastimen sisälle pistämäni pakkasmittari kertoo lämpötilan kuitenkin olevan –18. Jos olen kotona, painan kuittausnappia, jolloin hälytysääni ja merkkivalo sammuvat. Kone nostaa pakkasen pakastimen omankin mittarin mukaan -18 asteeseen melko nopeasti. Jos taas en ole kotona, hälytysvalo vilkkuu ja mittari osoittaa, että lämpötila on ollut ylimmillään - 11 asteessa, mutta alkaa nostaa pakkasen normaaliin –18:een. Tehopakastuksella saan pakkasen -25 ... -26 tasolle. Voitko tämän perusteella kertoa, mikä voisi olla vialla? Huoltoyhtiöt eivät suostu arvelemaan sähköpostissa syytä eikä hintaa. Voitko sinä kertoa. Olisko vinkkiä laadukkaasta ja edullisesta huollosta Espoon Leppävaaran suunnalla?

  
  • Muistaakseni Rosenlew antaa nykyisin 2v. takuun tuotteilleen. Eli jos ostit 2003 uuden kaapin niin kysäiseppäs takuuta.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit