kiukaan osto edessä ?

5 kommenttia


Vahkasta kiukaasta hajos vastus :frowning: Mahtaako kannattaa ostaa uutta vastusta ,kun kiuas on 14v vanha ?Semmonen ei kuulemma maksa paljoa ,mutta kerrottii että yli 10v vanhoihin ei kannata vaihta.Edessä taitaa olla uuden osto :kiss:. mimmosen kannatais ostaa ?Tämä vanha on 6kw .Vaatimuksia on että on helppokäyttöinen ja ei maksa paljoa yli 300€ .

Kiitoksia vastauksista

  
 • Ei todellakaan kannata ostaa uutta vastusta. Halvin kiuas on juuri 6kW, joita saa (perusmalleja) alle 100e. 14v. vanhan kiukaan vastus voi maksaa jo enemmän, vaihtotyö vielä lisää jos et saa vaihdettua itse, ja kohta menee mahdollisesti taas seuraava vastus. Että näin...

    

 • Ihna samaa mieltä oli kaikki muutkin .Ostin uuden kiukaan harvia moderna .Se kyllä makso jo hiukan ,mutta kyllä tulee paljon paremmat löylytkin kuin vanhasta kiukaasta ja on helppo käyttää :smile: Asennus ei maksanu paljoa ,kun yks tuttu sähkäri asensi .

    
 • Verollinen kiukaan kytkentä on katoava luonnonvara... :wink:

    
 • Älä ainakaan Helon kiukaita osta. Itellä on Helon Hetivalmis, jonka kansi on ihme saranavirityksillä kiinni. Luukkua ei ikinä saa kiinni muutakun voimaa käyttämällä ja silloin yleensä saranan kiinnitykset katkeilee. Sain uudet kiinnityssysteemit ja kahden saunomisen jälkeen molemmat pidikkeet katkesivat eli kaksi kertaa ku oli luukun sulkenut niin ei taaskaan mikään pitänyt luukkua ylhäällä. Nyt on omalla virityksellä seinässä kiinni. P**** mikä p****.

    
 • Mitä maksaa sellaiset kiukaat kuin oli nelosen "Unelmakämppä"-ohjelmassa? Eli sellainen mikä lämpenee melkein samantien. Mitä maksaa kalleimmat kiukaat?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit