Katsokaa

2 kommenttia

Itse jumala mulla pilottina, kun pommitamme kivikauteen kaupungit ja maat.
Vuorilla afganistanin, porteilla Bagdadin, vapautta sataa taivaalta.
Tehtävä suoritettu, Kohde tuhottu!, pudit jäihin pistäkää. Hei padit säästäkää. Mummon omenapiirakkaa pieni pala amerikkaa, kun setäsamulin sirkus kiertää maailmaa.
Pitäkää köyhyytenne ja rätit päässänne tahdomme vain öljynne, emme täitämme.
Emme vihaa teitä, rakastakaa tekin meitä, tuomme vapauden ja rauhan Pax-amerikkaan
Sotkut jälkeemme YK siivotkoon. tehtävämme on luoja siunatkoon viedä viestiä näin
Vaikka palais pallit näin kun Setä samulinsirkus kiertää maailaa.

  
 • Ymmärrän hyvin, että klo 04.39 voi olla hieman liikkuttuneessa tilassa, vieläpä näin kirkollisten pyhien aikana! Sota on aina väärä tapa ratkaista asioita, tuhansia vuosia on eri perustein sodittu, eivätkä ne ole ratkaisseet mitään, eikä ihmiskunta ota niistä koskaan opiksi.

  Öljy sodan kohteena on vain propagandaa. Muut asiat, ehkä kosto mikä lie on vienyt USA:n eri puolille maapalloa. Sota Irakissa on nyt jo maksanut 4-kertaa enemmän kuin jos USA olisi ostanut Irakin kaikki tunnetut raakaöljyvarat selvällä rahalla. Joten öljy ei ole tässä tapauksessa motiivi. Keksi siihen joku toinen syy.

  Karjala.

  Venäjä ja Nazisaksa olivat liitossa Ribbentropp-sopimuksen hengen mukaan, ei Suomi. Suomi ja Neuvostoliitto olivat solmineet höykkäämättömyysssopimuksen jo v. 1932, jonka seuraukset hyvin tunnemme 1939. Jatkosota 1941 oli erillissota jonka Neuvostoliitto myös aihetti, kuten aikoinaan Mainilan laukaukset 1939. 22.06.1941 pudottivat Neuvostoliiton pommikoneet aamuvarhan klo 06:05 ensimmäiset pommit Sotungissa ankkurissa olleeseen panssarilaivaan, sekä ilmahyökkäyksiä 10 kaupunkiin, kohteena siviiliväestö. Suomi vastasi vasta 2 viikon jälkeen Neuvostoliiton hyökkäyksiin, Karjalan armeija aloitti ensimmäiset vastatoimet 10 heinäkuuta. Emme halunneet edelleenkään sotaa.

  On hyvä joskus miettiä omia käymiämme sotia, tuntea oma sotahistoriamme aivan kuten se oikein alkoi, mitkä olivat Neuvostoliiton syyt aloittaa hyökkäyssota, ja mihin nyt ovat johtaneet. 10.05. tulisi maailma olla kättelemässä Venäjää Euroopan vapauttajana. Mistä Venäjä vapautti Suomen? Maailmalla vallitsee rauhattomuus koko ajan, ja automaattinen USA-viha-vastaisuus jonka monen on vaikea määritellä mistä se edes johtuu. Venäjänvastaisuutta emme missään tapauksessa edes uskalla osoittaa. Lehdistölläkin on edelleen ryssäpelko ja monella politiikolla. Näin maailma makaa, ja on mörköjä täys!

    
 • We are living in America, America...jne. Minneköhän jenkit seuraavaksi menee? Nehän ovat taas alkaneet syyttelemään muita maita. Koskakohan jenkkeihin hyökätään? Sinne olisi oikeasti syytä hyökätä...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit