Avustaksi uuteen 10-osaiseen draamasarjaan

0 kommenttia

Voisiko teidän joukosta löytyä kiinnostusta tv-sarjoihin? Täällä vasta hienoa tekniikkaa onkin :smile:



Tuotantoyhtiö Helsinki-filmi Oy etsii avustajia uuteen 10-osaiseen draamasarjaan, jonka työnimenä on ”Vastaparit”. Sarjaa kuvataan pääkaupunkiseudulla kesäkuun lopusta alkaen lokakuun puoliväliin saakka.



Avustaja on henkilö, joka esiintyy kameran edessä pienessä roolissa eikä hänellä useinkaan ole repliikkejä. Avustajien merkitys kohtauksissa on kuitenkin erittäin tärkeä: he luovat todellisuuden tuntua. Avustajaksi lähteminen on hauska tapa päästä näkemään kuinka tv-sarjaa tehdään!



Etsimme kuvauksiin kaiken ikäisiä ja näköisiä ihmisiä (erityisesti 25-45 –vuotiaat aikuiset ovat tervetulleita!) Avustajia tarvitaan kuvauksiin kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina. Joskus kuvaukset voivat kestää avustajien osalta muutaman tunnin ja toisinaan koko päivän. Kuvaamme mm. kahviloissa, baareissa, puistoissa ja toimistoissa.



Mikäli tahdot mukaan, voit lähettää mielellään kuvallisen ilmoittautumisen osoitteeseen jenna.tiilimaa@helsinkifilmi.fi



“Vastaparit” (työnimi) on tarina siitä, miten yhdelle ihmiselle tapahtuva onnettomuus voi muuttaa myös monen läheisen elämän. Kaikki tarinan henkilöt eivät muutu, mutta ne jotka uskaltavat muuttua, selviävät paremmin. Kaihtamatta huumorinpilkahduksia siinä pyritään syvemmälle, kohti vaikeitakin tunteita. Helsinki-filmin kansainvälisesti noteerattuja sekä palkittuja elokuvia ovat mm. Tyttö sinä olet tähti (2005), Ganes (2007), Käsky (2008), Muukalainen (2009) sekä Kielletty hedelmä (2009).



Lisätietoja aiheesta saa allekirjoittaneelta. Tervetuloa mukaan!



Jenna Tiilimaa

Tuotantoassistentti

Helsinki Filmi Oy

Vanha Talvitie 11 A

00580 Helsinki

040 3540540

jenna.tiilimaa@helsinkifilmi.fi

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit