Järjestelmäkameraa etsimässä...

2 kommenttia

Heti ensimmäisenä anteeksi jos meni väärälle alueelle, mutta tarvitsen neuvoja.Tämänhetkinen kamerani on Canon A3200 IS-pokkari ja valokuvausta "harrastan", mutta kiinnostus sattuu olemaan lentokoneissa, joita tulee kuvattua enimmäkseen. Ongelmaksi on muotoutunut kameran hitaus esim. koneen laskeutuessa. Osaatteko kertoa jotakin hyvää järjestelmäkameraa hintana max. 500€. Merkillä ei ole väliä, kunhan pysyisi koneiden perässä. :smile:Olen lähdössä Kööpenhaminaan 10.08.2012, joten kamera tulisi saada ennen sitä.Kiitokset jo etukäteen avusta!

  
 • pendulum1:

  Heti ensimmäisenä anteeksi jos meni väärälle alueelle, mutta tarvitsen neuvoja.

  Tämänhetkinen kamerani on Canon A3200 IS-pokkari ja valokuvausta "harrastan", mutta kiinnostus sattuu olemaan lentokoneissa, joita tulee kuvattua enimmäkseen. Ongelmaksi on muotoutunut kameran hitaus esim. koneen laskeutuessa. Osaatteko kertoa jotakin hyvää järjestelmäkameraa hintana max. 500€. Merkillä ei ole väliä, kunhan pysyisi koneiden perässä. :smile:

  Olen lähdössä Kööpenhaminaan 10.08.2012, joten kamera tulisi saada ennen sitä.

  Kiitokset jo etukäteen avusta!
  Osta Canon 600D Kit IS. Menee vähän budjetin yli, mutta sillä saa speksien mukaan 3,7 kuvaa sekunnissa  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/0782/cxjxr/Canon-EOS-600D-KIT-digijarjestelmakamera-18-55-IS-II

    
 • Katso http://www.dpreview.com/ sivustolta vertailuja. Siellä on aika kattavasti laitettu speksit ja esim. se montako kuvaa ampuu sekunnissa.  Valtamerkkejä ovat Nikon ja Canon, mutta muitakin kannattaa silti katsoa. Kahteen edellä mainittuun on toki on paras saatavuus objetiiveille.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit